Како се ослободувате од бесот?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Шетам по улици, седнуем на филозофски муабет со аутомеханичарот кај игралиштето(јас сум комерцијален филозоф а он е бивши комерцијалист со филозофски амбиции), идам у астра да посматрам (во моменти кога си слаб и тоа како може да ти помогне тоа што некои луѓе самосвесно се доведуваат до работ на егзистенција само да изиграат уште една рака и си помислуваш дека тоа шо те збеснило и не е толку страшно), се распрашувам колку е воз до некое место шо ќе ми падне на памет и се праам заинтересиран како да стасам.

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
тренинггггг леле одлична работа за да се ослободам од бесот ке се изнатрчам прво после ке се изналупам и си идам дома со позитивна енергија :)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
На тренинг ке се истрчам едно убаво ке се изнашутирам на топките хаха и поминува и бес и се. Едноставно се рекалсирам кога ке видам стадион ::):)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Се убацувам на мсн/скајп ... барам некого што ќе ме ислуша ... и си се отварам .. ми поминува.

_iva*

Шмизла у хороскоп
Член од
6 декември 2008
Мислења
163
Поени од реакции
8
Гласна музика и денсање, дерење. Во тие моменти на вратата ми пишува „Донт замарешн“:). А ако некој дојде и ми исклучи музика или пак каже намали, на него ќе се истурам. :kesa:

P

Polaroid vanity

Гостин
Ретко се разбеснувам, а обично сум мирна дур сум таква. Иако не сакам да чувам емоции у себе. Така да ако сум премногу знам и да се расплачам а неретко и да се смеам многу на настаната ситуација. Како и да е,прилично креативна сум во моментите.

В

Вори

Гостин
Зеам гитарата и дрндам и играм Плејстејшн,Пикадо и Биљард.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Со текот на години филтрите за бес еволуирале кај мене.
Додека активно спортував тоа беше главното, на терен ќе играш поагресивно, ќе мавнеш неколку посилни лакта итн.
Кога свирев, тогаш беше максимални дисторизии, кршење на стар мебел во моменти на лудило.
Паралелно со тоа беше музиката, што до ден денеска (иако помалку) секогаш делува терапевтски...делумно.
Но сега само преку зборови се смирувам, проза, поезија...читање и слично. Навистина е магично како се исчезнува. :)

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
бес? шо е тоа? хехе
ретко се нервирам, ама веќе кога дошло, ќе преспијам и како нов сум :)
или ќе прошетам, ќе се истрчам со кучето :baeh::baeh:

С

сашенко

Гостин
Ако е топло времето идам надвор и играм тенис или ке одам да трчам(обожавам да трчам).Ако е ладно пуштам гласна музика.Рок..

.:TINA:.PINK

.:oksimoronka:.
Член од
17 август 2008
Мислења
354
Поени од реакции
16
idam u teretana najcesto..no se slucilo da e premnogu docna...pa togas vozam roleri najbrzo sto mozam.. po ugornici i se izmoruvam,odam doma i zaspivam kako malo jagnence:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom