Како се ослободувате од бесот?

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Одам во подфорумот политика и им викам на ВМРО-овците Гоце Делчев бил блгар.
И пукам сеир и истовремено се ослободувам од негативната енергија.
Може не е етички ама не е здраво лутината да ја чуваш само за себе.
Треба да ја споделиш со другите.
Јинг јанг некоја рамнотежа да воспоставиш во организмот.
И ондак сум свеж ни глаа ме боли ни ништо.

Little Lady

Born To Be Wild
Член од
28 октомври 2008
Мислења
339
Поени од реакции
8
najcesto udiram po nesto, gledam da e meko ( krevet, fotelja) i ako sum vo moznost posle toa odam da se povojzam so karo :D
a ako e pred mene toj/taa sto me iznervirale kreshtam po niv :P

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
или се дерам низ дома и трескам врати или знам да се повлечам и да си се исплачам и после да заборавам на се, зависи од степенот на бес!!!!

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Прва варијанта ми е да се изнаплачам ама добро...а ако и после тоа уште сум бесна трчам.За некое чудо многу ми помага.После тоа ..бајче:wink:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Зависи од ситуација, инаку ретко побеснувам до подивување.Еднаш ми се случи ситуација сите маси и столици кои што се наоѓаа наредени во просторијата да ги нафрлам на еден куп во еден ќош во истата просторија. Во тој момент така се справив.

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Дерење ко луда, и тепање со брат ми. Барем тој секогаш е расположен за тоа. Многу сум непријатна во вакви ситуации. А не делувам на прв поглед како ваква психа. :kesa:

-Mr.Positive-

MKD gentlemen
Член од
12 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
47
седнувам играм cod4 тепам све и после една партија сум нов човек

Malata

(:
Член од
15 декември 2008
Мислења
136
Поени од реакции
2
Zavisi nekogas se deram a poveke pati igram:vozbud::pos2: Nz zaso, site mi rekle deka cudno sto taka se osloboduvam od besot!! :smir:
Pozz

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Па пеам многу гласно дома...а и знам да зеам на празен лист да шкртам без врска.... Али најчесто пошо идам на играорна иам кај да се испразнам...

Член од
12 јануари 2009
Мислења
26
Поени од реакции
0
кога сум многу бесна, што ретко се случува, на човекот што ме изнервирал мозам во моментот да му изнаказам ствари што сметам дека никогаш не би му ги казала. ова не ми е во ред, знам, но нема лек....:nesum: а кога сум бесна, ама не во некоја крајност обично се истурам на моите дома или на брат ми-за кого подоцна ми е многу зал.

Chris D

Rebel
Член од
14 јануари 2009
Мислења
68
Поени од реакции
1
epa ne sekogash se osloboduvam od besot na ist nachit.. nekogash se deram niz kujka.. nekogash mavam silno po trosedot.. nekogash placham.. nekogash si pushtam koncerti od soad i daron uspeva da me nasmee.. to e to.. :icon_lol:

Dreamer_32

Unstopable
Член од
23 октомври 2008
Мислења
79
Поени од реакции
1
Епа и јас едноставно нели ќе му се изнавикам на тој што ме изнервирал и одма ми е полесно.
:nerv::zid::violent1::buum::costumed2

Член од
22 април 2008
Мислења
405
Поени од реакции
28
На разни начни:

Во поретки случаеви ќе го истепам брат ми,
Некогаш ќе си изнакарам и ќе се направам лом со тој што ме изнервирал,
Некогаш седам и молчам ама ако продлжи да ме нервира (му ги вадам џигерите) поточно кажано се тепам,
некогаш се правам како да не ме нервираат а уствари ми го пукаат филмот.
и имаше уште некој начин ама не ми текнува во моментов.

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
се ослободувам на неколку начини а како најефикасен го сметам следниот:
пуштам музика (рок,панк и нешто слично) ставам на слушалки (битен моменат зс не му пречам на никој), после тоа уклучувам Кантер се убацувам на некој deathmatch сервер И њукам аматери, после една 30минута сесија се чуствувам како нов, доколку уште не сум како што треба мавам уште една екстра сесија од додатни 20минути и после тоа готово нема ни Б од бесот :) зс подобар ефетк може и да се запее некој од рефрените додека ги слушаш и да играш на кантер со нож или пиштол само. Верувајте ви гарантирам 100% успех.
Единствен недостаток на овој метод е доколку не ви тргне на Кантер од одма дека може маусот да настрада ама тоа во мојот случај несе случува често :)

Only*ME

Kaлимеро... :/
Член од
2 август 2008
Мислења
249
Поени од реакции
4
Најчесто плачам или ако одам некаде несвесно се движам најбрзо што можам и мозокот ми работи 200 на саат. Секогаш мора да му изнакажам на некого зошто сум бесна, така ми поминува побрзо.

Kajgana Shop

На врв Bottom