Како се гледате себеси во иднина?

^SaW^

^K^B^
Член од
2 јуни 2006
Мислења
892
Поени од реакции
1
Abe posle 10godini moze da padne meteor i site luge da umrat:devil3:...a moze i da vlezeme u evropska unia:angel1:

JASMIN

Шехерезада
Член од
10 април 2006
Мислења
480
Поени од реакции
19
Do pred nekoja godina, si go imav isplanirano zivotov za unapred 20 godini, do sitnica. Sega ne mi paga ni na kraj pamet takvo nesto.

Planovite go pravat zivotot programiran, a od dr strana najcesto ne izleguva nisto spored planot. Izleguva taka kako sto e najdobro za nas.

Nisto ne mi e tugo, nisto ne mi e nevozmozno. Si gi sledam impulsite i vozam.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Професор на факс..за 5 години:)
Женет на 29, машко дете на една година ќе имам кога ќе наполнам 30.

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
па незнам баш, си велам како магистриран фармацевт и во Загреб

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
За 10 години се глеам како успешна жена, со завршен факултет (ваљда) ,со добар стан и кола...Сеуште неомажена али имам дечко кој живее со мене у станот. Заљубена и среќна, со добра работа итн...

marga_k

HONEY
Член од
6 март 2006
Мислења
347
Поени од реакции
5
NISTO NE MISLAM ,DA SUM ZIVA I ZDRAVA!:aplauz:

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
после 10 години едно е сигурно - дека ќе имам 30 а за друго незнам

Член од
8 август 2005
Мислења
456
Поени од реакции
78
Za deset godini...hm.....abe nekako ne mozam da se vidam....mi trebaat cvikeri:)))sto ti pravi elektro:))LOL

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
PaPucaR напиша:
Za deset godini...hm.....abe nekako ne mozam da se vidam....mi trebaat cvikeri:)))sto ti pravi elektro:))LOL
:eek:ftopic:

За 10 години пак ќе бидеш истото што си сега. :baeh:

Папучар :pos:

Член од
15 јуни 2006
Мислења
433
Поени од реакции
3
После 10 години ке имам 29 и ..... појма нема шо ке бидит

Член од
16 јули 2006
Мислења
312
Поени од реакции
4
posle 10 god se nadevam deka ke go imam zavrseno fakultetot i deka ke imam nesto od zivotot. a za se dr, koga ke mu dojde vremeto samoto ke si kaze.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
posle 10 godini tamam ke sum "taze" ozenet so rabota (dobra se nadevam) nekade vo stranstvo :)

Член од
8 август 2005
Мислења
456
Поени од реакции
78
Macedonian напиша:

MORE..KAKO Шо ми тргнато и од тоа нема ништо да бидне:))страшна конкуренција лебати...:)

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Macedonian напиша:

:pos2: K k k ... Папучар, во право е Македонецот. Јас по запишаниот период години погоре во насловот се гледам себе си како клошар кој седи во буњаковец покрај столбовите сам... бидејќи минатиот пат не му дадов 5 динара на тој со брадата а имав. кога ми текна веќе го одминав и срам ми беше да се вратам. Срам еееееееј, срам ми беше да му помогнам, за стрелање сум. Ќе седам покрај истиот столб, а него ќе го нема бидејќи тие 5 денари него му вредea и ќе му го продолжеа животот уште малку. Добро немаше, ама за приказната да биде по :je: и :vozbud:... Ок... :eek:ftopic: ама :toe:

Член од
18 јули 2006
Мислења
118
Поени од реакции
1
so zavrsen fakultet, vraboten so solidna plata, srekno ozenet + svalerka, edno dete i dve bliznacinja na pat.

Kajgana Shop

На врв Bottom