Како се гледате себеси во иднина?

KaiTekk

R&B boy
Член од
17 март 2006
Мислења
1.045
Поени од реакции
22
абе луѓе као прво и прво за 10 години може и нема да постоиме како држава, многу работи ќе се изменат. Најважно е сите да бидеме здрави и живи, здравјето пред се па после се ќе си дојде само по себе.

}I{BuTtErFlY

You want ME
Член од
21 февруари 2006
Мислења
765
Поени од реакции
14
:mist:za 10 velis a...pa najverojatno ke rabotam kako psiholog vo moja privatna ordinacija,i svesta na narodot nas makedonski ke se razbudi i ke razlikuvaat psiholog od psihijatar i ke doagaat na soveti kaj psiholog bez da se plasat deka ke gi napravat ludi:nesvest:...srekno mazena so licnosta sto me obozava i saka i jas nego,so dve deca,preubava kuka,mazot da mi e uspesen i da go raboti toa sto go saka i da ima golema zarabotuvacka:icon_lol::icon_lol::icon_lol:...site da sme zdravi...:icon_lol:...pa vo globala toa bi bilo TOA:je::icon_lol:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Ja za 10 godina si go gleam istiot odraz u ogledalo,ja so tastatura pod raka i monitor pred mene

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
posle 10 godini -psiholog vo nekoj kazneno popraven dom,nezavisna so dobar i stabilen maz koj sto ke me ceni pocituva i saka,so edno detence a vo plan ke mi bidat uste 2 i ubava i zgodna kako sto sum si sega:je:

BONDEK

ТHE DEVIL
Член од
18 април 2006
Мислења
751
Поени од реакции
30
после 10 години се гледам себе како следниот Роналдо

Член од
14 април 2006
Мислења
76
Поени од реакции
0
Za deset godini se nadevam deka ke imam uspesna kariera, edno ili dve deca, bi sakala da naucam uste 1-2 stranski jazici, da imam propatuvano dosta.
Ne bi mozela da kazam dali bi sakala da ziveam tuka kade sto sum sega ili na nekoe drugo mesto na planetata zemja.
I dovolno materijalni sredstva za megu drugoto da mozam da izgledam edno 10 godini pomlada.
:kajg:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
после 10 години се глеам себеси ист ко сеа, само попаметен

J

Johnny Stulic

Гостин
A be gec ti rekov da mi poddajs elektoda 3.25 ,a ne 2.5 aj idu u ku..c.
Se nadevam deka ce izmislat bezzicen drzac za elektrodi se iskinav od kabli molknenje

Marata

kinky
Член од
9 мај 2006
Мислења
473
Поени од реакции
3
Псле десет години се гледам како.... исктено врска немам... што биде биде...

Sweet Barbie

I love U All....
Член од
29 мај 2006
Мислења
157
Поени од реакции
11
За 10 год. ќе имам завршено факултет. Нема да мразам никого и ќе го сакам целиот свет баш како што го сакам сега. Би сакала да работам во некоја организација која ќе им помага на сиромашните, на дискримираните, на луѓето кои страдаат.....

p.s.Сите ги сакам

Член од
26 април 2006
Мислења
53
Поени од реакции
1
Па без многу рзмислување...
Со четка и фен во рака - во мојот фризерски салон, мајка на едно дете (по можност да е женско) и со мужето под рака како идеме на сладолед во палма.

Saiya Jin

Dizzy Fingers
Член од
26 април 2006
Мислења
1.266
Поени од реакции
10
Па за 10 години би требало да завршам факултет и пос-дипломски. Не знам што друго може да се случе кога ќе имам 25 години

ЃАВОЛЧЕ

PlayGIRL
Член од
13 април 2006
Мислења
983
Поени од реакции
4
Се надевам со завршен факултет, вработена со добра плата...маж кој што си го сакам и ме сака....по некое детенце, да ми е убаво средено местото кај што ке живееме.....и се надевам мнооооогу среќна

Член од
11 јули 2006
Мислења
79
Поени од реакции
1
Za 10 godini bi trebalo da zavrsam fakultet i da se vrabotam i da bidam uspesna vo seto toa.Omazena so dobar ,pameten,stabilen,i ubav maz koj ke me razbira potpolno.
Isto taka sakam da propatuvam i da posetam mnogu zemji i se razbira da imam mnogu pari....

Член од
1 февруари 2006
Мислења
380
Поени од реакции
17
pa sto znam....????
ako poglednam kade bev pred 10 godini......dobro e:)
samo so istata progresija da prodolzi...i obavezno zena i deca:)

Kajgana Shop

На врв Bottom