Како се гледате себеси во иднина?

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Хммм доста замислувачка тема .. па шо знам ваљда жива со две три дечиња околу мене .. можда и некој мужјак ќе има .. некоја куќа или стан нешто кај што ќе може да се живее .. можда и своја фирма или добра работа .. шо знам јас нешто така ми се врти во главава .. а што ќе биде останува да видиме :)

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Цело време ја игнорирам темава, зошто ме замислува. На 35 години појма немам каде ќе бидам, што ќе бидам. Се надевам со дечиња, со работа која ќе ме исполнува, се надевам ќе имам повеќе време за шетање. За 10 години ќе прајме пак муабет:)

Член од
13 февруари 2006
Мислења
315
Поени од реакции
4
Paaaa kako relaksirano si se setam po mojot i samo moj ostrov i beskrajno uzivam vo zajdisonceto!!! od pozadi dojavuva mazot na ubav sarec a si gi slusam decinjata kako se smeat i se raduvaat dodeka se slapkaat vo vodata....
Inaku imam uste 5-6cm. plus, cokoladen ten i izgledam sovrseno i sexy vo bikini bez silikoni i liposukcija....
Posle pomosnickata se grizi okolu decata i mi ja servira vkusnata vecera ama licno poveke se zadrzuvam na desertot...pa na nokno banjanje vo bazentot...backi i guski za decinjata ...ii na druzenje vo spalnata....uf!! nikako ne bi izdrzala.....samo moze onoj delot so ostrovot i so zajdisonceto....

Член од
13 март 2006
Мислења
38
Поени од реакции
0
Za deset godini sakam forumov seuste da postoi pa da se preslusame,ama fantazerski narod sme bile.Ubavo e da se sonuva...

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
за 10 години појма немам , па јас сега појма нема кај сум па за 10 години.

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.753
Поени од реакции
1.018
За 10 год ако евентуално сум жив дотогаш ќе имам 42,веројатно ќе сум барем 2 пати разведен :),и ќе бидат жив намќор и тежок мрчатор...хе хе

Член од
3 октомври 2005
Мислења
125
Поени од реакции
1
Po 10god..... pa najverovatno ke pasam ovci nekade na Sar Planina...
so ima podobro od toa....ovcite si pasat..cist vozduh..rakija vo dzebot...i laptop pred tebe i si se zanimavas na kajgana...

Член од
13 април 2006
Мислења
2
Поени од реакции
0
Pred oci mi e slikata...momentalno si se izlezuvam na nekoja pesocna plaza,duvka toplo veterce,do mene mojot sladok i mil soprug,tivka muzika dopira negde od dalecinata,i naednas mi dzvoni mobilniot,najprvo me bara mojata kerkicka,a potoa i dvajcata mali gavolcinja,za da me potsetat sto trebase da im kupam od mestoto kaj sto sum na odmor :))) A doma t.s. vo Avstralija se nadevam, ne ceka eden kup rabota so firmite sto gi poseduvame jas i mojot soprug,ama toa e toa,rabotata sekogas moze da ceka,prvo e zadovolstvoto.

MarthaGraham

Олд Скул
Член од
21 ноември 2005
Мислења
673
Поени од реакции
8
За 10 години се надевам дека ќе имам доволно енергија за уште да идам по журки, кафани, клубови и слично развратни места. Фамилија деца... па ваљда до тогаш ќе морам да ги имам, па ај нека бидат три деца и еден маж... останатото, неам појма. Единствено сакам животот да ми биде динамичен, да имам интересна работа и да патувам често.

Член од
15 јули 2005
Мислења
972
Поени од реакции
16
Za 10 godini nemam poim sto moze da mi se sluci....... Najverojatno mnogu poveke otkolku sto ocekuvam i se nadevam:pipi:

Lolita

Butterfly Kiss
Член од
16 јануари 2006
Мислења
230
Поени од реакции
10
Пааа, за 10 години.... Се надевам на убаво се разбира.... Човекот од моите сништа до мене, а со него две три дечиња... Приватен бизнис кој цвета, многу пари и успех....:kajg:
Здравје, што дошло - добродошло...:icon_lol:

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
posle deset godini.... ke iam 25 iiii abe use mi e rano da razmisluvam za tie godini... ke si uzivam sega dur mozam a po nekoe vreme ke vidime so ke ni se slu4i na site.... u sekoj slu4aj neso dobro ke bide

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
се гледам како праам многу пари како врвен адвокат во Њу Јорк

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
posle deset godini joki ke e turboslang...ultra poznata pejacka...ili predsedatel na makedonija...

Kiro Hametovski

Sniffericious
Член од
11 декември 2005
Мислења
1.685
Поени од реакции
43
ехееееееее...ќе бидам негде у Будокан, со ЕЅР у рака пред 100000 луѓе. хаааахааааахаааа

Kajgana Shop

На врв Bottom