Како се гледате себеси во иднина?

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
За десет години мене ништо нема да ми се виѓа.....:kez:

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
pa za desat godini ke imam 25 godini taka da ke imam diplomirano na praven fakultet i ke imam otvoreno svoja advokatska kancelarija

N

NeMiRnA

Гостин
Verojatno ke go imam zavrseno fakultetot i so zadovolstvo bi bila profesor,ke ziveam sama,ke si imam svoj avtomobil,verojatno ke bidam svrsena so covekot na mojot zivot i ke go patuvam svetot.Ova se vikaat rozovi kosmari,eee kako ke se razocaram eden den ama aj da ne gubam nadez I'm still young:)

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Јас не размислувам за утре па за 10 години-здравје пред се па ќе си дојде самото

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.957
Хмм.. па после 10 години ќе бидам 26 што значи пак ќе си бидам млада и ќе си уживам во животот :je:

glufce

French Toast
Член од
15 јануари 2006
Мислења
827
Поени од реакции
8
10 години ми е далечна иднина.... неможам ни да се замислам како ќе изгледам :icon_conf

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Па...за 10 години ке имам завршено факултет :icon_lol:и ке си уживкам во животот:je::kez: па после тоа кога ке се вработам и сите тие работи ке размислувам за семејсво и деца:icon_lol:

Член од
2 април 2006
Мислења
41
Поени од реакции
0
Po 10 godini se gleam kako delovna devojka koja zarabotuva mn vo nejziniot sopstven lanec na firmi,fabriki,hoteli omazena so tipicen papucar koj ke trca po mene i toa

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
59
Miss_sixty напиша:
Po 10 godini se gleam kako delovna devojka koja zarabotuva mn vo nejziniot sopstven lanec na firmi,fabriki,hoteli omazena so tipicen papucar koj ke trca po mene i toa
Ama ambicija...!!! Da ti se slosi. Ne daj boze da mi e vakov zivotot,toj papucar isto kolku sto ke trca po tebe,tolku i TI ke treba da go vleckas so sebe i da go turkas za napred.Sto znaci toj papucar na tvoi ramena ke si go nosis.Razmisli podobro za svojata idnina,a za delovniot del nemam primedba :)

С

Сатори

Гостин
За десет години ... голем црвен кабриолет , голем број на додворувачи , без сопруг , професорка на факултет по психологија , многу пари и мнннннн. би сакала да си останам со мојата Вагичка:wub:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ќе бидам негде у USA или Canada и шо е најбитно се глеам на форумов со 10000000+ posta

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Епа вака..... за десет години ке бидам негде низ Европа т.е. негде во Германија. Така бар иам планирано. :pos:

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
:raz: За 10 години ке имам 28. А стварно не знам кај да се гледам. дај боже негде надвор од овде :je:

SteF

I love this Kich
Член од
19 март 2006
Мислења
2.183
Поени од реакции
1
за 10 години ја што мислам дека ке бидам, 200 % нема да испадне така, али знам дека уште ке уживам како што кажаа некои од предходните, пошто пред 28 не влагам у брачните води.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
За десет години, ваљда жив! Како тргнало и тоа е успех во денешно време.

Kajgana Shop

На врв Bottom