Како изгледате во очите на другите?

• Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Најчестиот впечаток кој го имаат за мене е дека сум срамежлив. Воопшто не е така.
Тие кој ја имале „честа“ да направат долг разговор со мене , ме знаат како претерано арогантен, саркастичен, егоцентричен и егоистичен.
Зашто?
Премногу информации на проста маса не се даваат , ама грешка која никогаш не ја учам.

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.034
Ми се дешава да ми кажат: „Што се фолираш не ме виде демек?“

А јас ќорава ко љиљак...

lo6ko piratot

безобразно реален
Член од
2 април 2009
Мислења
441
Поени од реакции
56
хехе е тоа ќе си ги прашате нив, па они нека си кажат Ч)

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Ич не ми е гајле како изгледам.Никогаш не ми било.
Најмногу се трудам моите очи да имаат поубава глетка,секој ден се трудам да подобрам нешто,а не секогаш ми успева.Веројатно во истиот момент кога моите очи ќе бидат комплетно задоволни(се сомневам дали е можно ова,ама ај)од она што го гледаат,ќе почнам да мислам и за другите.Дотогаш....I don`t give a fuck.

брицо

liverpool
Член од
22 мај 2009
Мислења
567
Поени од реакции
2
е сега како изгледам во очите на другите незнам ама често ми кажуваат дека немам срам скромен сум ама и многу тврдоглав

~Emche~

SoO iN lOvE
Член од
11 август 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
hahaha...za nekolku saati da ja zapoznaesh pravata lichnost...hahahahaha moze i da....dechko aj spushti se doleee!!!tamchi ts:wink::salut:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Па јас делам бидејки носам мајци од рок бендови бидејки ретко кој овде носи такви мајци понекогаш се облекувам и "шмизловски" само заради другарките оти почнаа мн да ми мрмкат инаку со сите се добро однесувам но има некои кои велат дека тоа го правам затоа шо сум лицемерка но не е така.Имат многу пресуди за музиката шо ја слушам оти слушам рок и метал а не турбофолк рап техно и сл како сите.Обожавам да одам во парк да се пуштам со скејтот низ град да се смеам на да кажувам вицеви смешки а не како другите да озборувам да шетам низ центарот да се облечам шмизловски за да му се допаднам на некое момче.Едноставно си имам свој стил но некои тоа не го прифаќаат и зборуваат се и сешто за мене...Но ги игнорирам таквите луѓе порано се нервирав но сега знам дека само ми љубоморат шо сум успешна и тоа е се...Не вредат да се мисле за нив...Инаку моите пријатели во мене гледаат весела личност која ја разбива монотонијата секогаш подготвена за разговор и која може да ги насмее во секое време

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Се трудам на хумористично-притаен начин да го заинтересирам субјектот, секако никако нападно :), барем 99% сум сигурен дека не сум направил грешка или глупост, па заради тоа да бидам сериозен предмет на муабет. Тој 1% го оставам за некои расправии, кои биле несериозни и биле кажани ради реда.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
ме сметаат за љуткава ненормална и кога ќе им кажам дека знам да бидам и срамежлива сите ми се смеат:kesa:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
па повеќето ме гледаат каков срамежлив. меѓутоа кога ќе почнат да зборуваат со мене, кога ќе видат какви шеги правам ( не се фалам:baeh:) е тогаш остануваат вчудоневидени. сите викаат: јас пак мислев ти срамежлив си бил. дури и една проф. ми рече: види го, јас мислев мирен, срамежлив тој апаш прав:kesa:(добро што беше насмеана и расположена, иначе ..... )

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Огромно за повеќето од нив.

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
На старт како дигнато копиле, а после тоа кај секого различно, пошо со секого различно се понашам. :)

D

dh00|

Гостин
епа на почеток кога не ме познаваат,ќе мислат дека сум не многу комуникативна особа, но со тек на време ќе сфатат дека гадно се заебале шо се запознајле со мене:pos2:

Barbara.

Irreparable perfectionist
Член од
23 јули 2009
Мислења
369
Поени од реакции
15
мирна, тивка,срамежлива...
..баш ми е жал што не е така и што фатално погрешиле ..:pishtoldz

Kajgana Shop

На врв Bottom