Како изгледате во очите на другите?

• Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување
M

Mr.InF3ction

Гостин
зависи кој како кога зш...
во очите на повозрасните луѓе:
сум вистински ангел, мирен дечко, културен, секогаш пушта место на место на повозрасните у автобус итн итн....

у очите на мои другари:
паметен компјутерџија кој што знае да се заебава ....( некогаш и премногу што дошло до ситуација да ме бркаат низ улици :XD:) секогаш тука да им помогне..( мн луѓе го злоупотребуваат тоа :placko:) и така нешто

моите родители?
дркаџија што не станува од пред компјутер :XD:

а најчесто изгледам онака како што се гледам себеси пред огледало :XD:

М

Мрак

Гостин
Како срамежливо девојче. :kesa:

И многумина ми рекле дека изгледам загрижено .. хааха .. не сум толку загрижена бе:)
Секој ме гледа различно, тоа е нормално. За постари сум една, за врсници друга, за помали трета личност. Јас сум секогаш јас, но изгледа тоа различно мислење е според начинот а комуницирање. Неможе со 30годишен и 5годишно дете да си ист :)

Eufrat Kurajber

Real cigan from da hood.
Член од
4 декември 2009
Мислења
341
Поени од реакции
12
Изгледам голем морон у очите на тие шо ми љубоморат и шо сме живееле некогаш и сум и бил другар и секогаш сум и помагал.. и сега одкако сме оделени секако дека ќе немаат добро мислење за мене... оти се знае.. секогаш на тој шо повејќе му нудиш добрина и го сакаш и цениш може на крај да те плукне и исфрли како шо сака и после да ти прави лице... го знаеме тоа сите добро..а изгледам супер..кул..секогаш хумористичен и добар човек на оние кои ме знаат добро... кои ме сакаат и ме ценат...

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Бонбона. Да ме грабнеш и да бегаш.

Член од
13 септември 2009
Мислења
287
Поени од реакции
110
незнам зошто али и јас скоро секогаш оддавам погрешна слика т.е не оддавам туку другите грешно сфаќаат некои детали
Глеам да не глумам пред другите секогаш сум си природна затоа што сум приметила дека коа си фејк некако другите не допираат до тебе самиот и некако се праи празен муабет.
Отпрва на сите им изглеам за разбијач и за некоја лошотија нз зашо а уствари далеку сум од тоа. Кој ке рискира ке ме упознае каква стварно сум а малку луѓе вистински ме познаваат

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Несериозен , смотан , и дете кое сака да се докажува ! ‘_‘

Член од
4 април 2010
Мислења
36
Поени од реакции
3
незнам што точно мислат и зборат, едно е сигурно денес од луѓето ништо добро нема да слушнеш, но добро нека мислат и зборат што сакаат, АМА ЈАС ЗНАМ ШТО Е ВИСТИНА, а таа секогаш испаѓа на виделина! секогаш!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.988
Поени од реакции
74.071
Несериозна личност, исчукан, мрзливец и често мислат дека сум антиталент за учење.
За првото има точност од 80-тина проценти:), второво 70-тина, третово 100% точно е за четвртово многу грешат. Уште кога ќе им кажам дека студирам математика и дека ми иде факсот се крстат сите :pop:

cvetanovskiigor

›———————‹
Член од
6 мај 2009
Мислења
1.425
Поени од реакции
57
Хахахаха тоа ли е проблем како изгледаме у очите на другите , како не даде господ цел свет да ослепи , нема никој да се замара со тоа веке.

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Животот, и онака ми е потрошлива категорија и треба да се штеди на глупости. Значи - имам критериум. Тоа со други зборови значи, дека има посебни личности за кои ме интересира како ме доживуваат. Не може свака будала да ме замара со своето мислење. Не за џабе тоа мислење е „свое“.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
или ме сакаат или ме мразат:toe:
првите ме гледаат ко добра личност, на која секогаш може да и се верува, спремна да помогне у секој момент.
вторите мислат дека сум арогантна, препотентна личност,која сака секогаш да е по нејзино и да докажува дека секогаш е у право :nesum:
како и да е, не се оптеретувам многу што мислат другите за мене, најбитно ми е мислењето на најблиските:pipi:

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Не обрнувам многу внимание, но знам каков впечаток оставам кај останатите.
Кај повозрасните личности, на прв поглед им делувам срамежливо, но и културно и воспитано девојче. Што не е далеку од вистинската јас
Тие што подобро ме знаат, знаат дека имам авантуристичен дух, и секогаш сум спремна за забава, покрај тоа што мислат дека сум љубезна, добра, мила и така натаму. :pipi::kesa:
Моето друштво мисли дека сум најразумната од сите нив, и најпаметната а исто и горенаведените работи. :pipi:
Моите дома мислат прилично исто, плус дека сум зависник од компјутери, па цело време ми префрлаат. :toe:

A тие идиотските личности, што не ме ни познаваат, ништо не сме разговарале, мислат дека сум дигната личност и спој на 3000 различни стила.:nenene:
Што се нервирам кога ќе слушнам некое безврска мислење.
Но нивно право, нека мислат што сакаат, Јас и моите најблиски си знаеме каква сум, таква сум, тие ме прифатиле, и да сум рокерка, и металец не им смета. А тоа мене ми е најважно. Па другите можат слободно да....... :pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom