Ладен и арогантен го наметнувам моето мислење и интелектуалниот авторитет врз лугето кој сега ги запознавам им указувам до кај смеат и што смеат им укажувам респект до оној степен кој они мислат дека го заслужуваат не сум тивок освен кога седам со глупи или срамежливи луге кој и покрај многуте обиди нема да се опуштат и нема да почнат со нормална конверзација пред сите изгледам самоуверен не ги потценувам не ги ни преценувам им давам доста реална слика за мене и мојата положба во однос на нив обично успевам да добијам љубов и репект од сите кој се околу мене и да им наметнам мислењ кое сакам да го имаат за мене добро манипулирам со лугето и со нивното мислење и лесно можам да ги свртам нивните постапки во моја полза Ч)
За постари на пример професори :изгледам чудно се издвојувам од другите со некој мој постапки ги занемарувам нивните совети но сепак моето мислење и мојот став најчесто се покажува ко правилен и покрај тоа што изгледам неодговорно знаат дека знам што правам и што барам во животот Ч)
за врсниците сум онака малку чуден пошто не запагам во исти еуфории во кој запагаат и они размислувам по свесно иако праам испади кој не изгледаат свесно знам да драматизирам и да правам сцени ипак повекето сакаат да се во моја близина но ипак држам дистанца од ептен површни и прости луге
за помали од мене особено за децата што ме гледаат у маало за другари и другарки на братми сум цар брате идол и не дека се фалам ама така е им оставам најверојатно некој чуден впечаток и се поистоветуваат со мене