Како да ја опнам комшивката?

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
И ја би ја опкал мојава комсика ама мн е анорексична :Ѕ

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Вака :D Имам комшивка која ненормално ми го дига (притисокот) уште одамна.. живее одма до мене блиску,арно ама со брат и сум уште од мали нозе израснат (додуша сега не сме ептен блиски,али сепак ОК сме) И да не беше он до сега ќе ја опнев или барем ќе пробав да ја опнам,али никако неможам ради него,што ако ми удри корпа и му каже.. ептен незгодно ќе е ..е сега со неа имам смешка ,шала ,понекогаш навлегуваме и во некои интимни работи,ама ич не сум сигурен по нејзина реакција дали сака или нејќе мајката :cautious: Дајте помош да направиме некои стратегии,зашто пампуров не ми држи веќе од секојдневно гледање :p
можда и тој другарот одвај чека да ти му е опниш сестрата...:)

најубаво земи ги двајцата и прашај кој има против ако неа е опнеш,таа или тој?!!!

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.031

комшивке убава...немој да збеснуваш

Член од
23 август 2010
Мислења
137
Поени од реакции
15
иам сличен проблем, една милфица се досели до мене али му е тетка на другар, и ја сакам да ја опнам али малку ми е бед ради него а и глупо ми е да почнам да и праам било каков моабет додека мајка и (која постојано шпиунира нешо) и децата, и се у двор.... :P

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
иам сличен проблем, една милфица се досели до мене али му е тетка на другар, и ја сакам да ја опнам али малку ми е бед ради него а и глупо ми е да почнам да и праам било каков моабет додека мајка и (која постојано шпиунира нешо) и децата, и се у двор.... :p
па ништо тогаш,чекај и ти со мајката и гледај како други ќе ја опашат:)

F

FilipMacedon

Гостин
Више коа ќе му помогнете него со комшивката кажујте чаре за мене како да ги опнам сите пички во малото хахахах :D :D
Има начин,само треба да си спремен да лежиш затвор...

Член од
23 август 2010
Мислења
137
Поени од реакции
15
па ништо тогаш,чекај и ти со мајката и гледај како други ќе ја опашат:)
па сега само члекам погодна пригода и да се пуштам во акција, морам милфица да пробам, па да ме будат сабајле децата нејзини xD

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Вака :D Имам комшивка која ненормално ми го дига (притисокот) уште одамна.. живее одма до мене блиску,арно ама со брат и сум уште од мали нозе израснат (додуша сега не сме ептен блиски,али сепак ОК сме) И да не беше он до сега ќе ја опнев или барем ќе пробав да ја опнам,али никако неможам ради него,што ако ми удри корпа и му каже.. ептен незгодно ќе е ..е сега со неа имам смешка ,шала ,понекогаш навлегуваме и во некои интимни работи,ама ич не сум сигурен по нејзина реакција дали сака или нејќе мајката :cautious: Дајте помош да направиме некои стратегии,зашто пампуров не ми држи веќе од секојдневно гледање :p
Јас ти советувам комбиниран пристап со цитати од Латас и Јанко.

Ако на тоа не падне, немаш шанси...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Јас знам еден начин ..
Првин осигурај се дека е сама дома ..
Следно гледај додека го чисти подот итн... (напучена) наеднаш опни и го и избегај и то е то ...

lo6ko piratot

безобразно реален
Член од
2 април 2009
Мислења
441
Поени од реакции
56
Викни ја кај тебе дома, да ти помогне у некоја женска работа што као демек ти не знаеш како иде...пример...оди на кафе кај брат и и кога ке седне она со вас почни некој општ муабет, па после можеш да и спомнеш дека сакаш да се депилираш, ама не ти се иде на козметичар пошо ке те болело многу, и она најверојатно ке ти се понуди да те издепилира, ако не се понуди предложи и ти.."Ке ти смета да пробаш да ме издепилираш!?"
Пробај, можда ке запали....е после тоа веке на тебе останува како да и се џитнеш... :cool:
Полесно е кога ќе ја имаш на свој терен....сами...каде си ти полугол и го покажуваш своето прекрасно градено тело.... :D
ти, будалче ке може ли да дојдеш да му покажеш на брат ми нешто по математика, а и мене успат да ми одржиш некоја лекција за слабеење ...вака ко шо те глеам и тебе ти се слабее, па си викав да вежбаме у пар ...лето иде не за друго

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.026
Све фраери еј.. како ќе ве опне сега Леандра..

Него, понуди сестра узврат, на пријателот, или братучетка. Мора компензација.
Сестра е out of touch без договор. Симни bro code oд Господин Господин Барни Стинсон.

Kajgana Shop

На врв Bottom