можда и тој другарот одвај чека да ти му е опниш сестрата...Вака Имам комшивка која ненормално ми го дига (притисокот) уште одамна.. живее одма до мене блиску,арно ама со брат и сум уште од мали нозе израснат (додуша сега не сме ептен блиски,али сепак ОК сме) И да не беше он до сега ќе ја опнев или барем ќе пробав да ја опнам,али никако неможам ради него,што ако ми удри корпа и му каже.. ептен незгодно ќе е ..е сега со неа имам смешка ,шала ,понекогаш навлегуваме и во некои интимни работи,ама ич не сум сигурен по нејзина реакција дали сака или нејќе мајката Дајте помош да направиме некои стратегии,зашто пампуров не ми држи веќе од секојдневно гледање :p
па ништо тогаш,чекај и ти со мајката и гледај како други ќе ја опашатиам сличен проблем, една милфица се досели до мене али му е тетка на другар, и ја сакам да ја опнам али малку ми е бед ради него а и глупо ми е да почнам да и праам било каков моабет додека мајка и (која постојано шпиунира нешо) и децата, и се у двор.... :p
Има начин,само треба да си спремен да лежиш затвор...Више коа ќе му помогнете него со комшивката кажујте чаре за мене како да ги опнам сите пички во малото хахахах
па сега само члекам погодна пригода и да се пуштам во акција, морам милфица да пробам, па да ме будат сабајле децата нејзини xDпа ништо тогаш,чекај и ти со мајката и гледај како други ќе ја опашат
одма ова сабајле,додека децата спиатпа сега само члекам погодна пригода и да се пуштам во акција, морам милфица да пробам, па да ме будат сабајле децата нејзини xD
Јас ти советувам комбиниран пристап со цитати од Латас и Јанко.Вака Имам комшивка која ненормално ми го дига (притисокот) уште одамна.. живее одма до мене блиску,арно ама со брат и сум уште од мали нозе израснат (додуша сега не сме ептен блиски,али сепак ОК сме) И да не беше он до сега ќе ја опнев или барем ќе пробав да ја опнам,али никако неможам ради него,што ако ми удри корпа и му каже.. ептен незгодно ќе е ..е сега со неа имам смешка ,шала ,понекогаш навлегуваме и во некои интимни работи,ама ич не сум сигурен по нејзина реакција дали сака или нејќе мајката Дајте помош да направиме некои стратегии,зашто пампуров не ми држи веќе од секојдневно гледање :p
Пази да не ти опнам јас на тебе клоца у гз -.-Више коа ќе му помогнете него со комшивката кажујте чаре за мене како да ги опнам сите пички во малото хахахах
не бе маче мое немој така сеа ... знаеш дека те сакам јас тебе највише на свет <3 :*Пази да не ти опнам јас на тебе клоца у гз -.-
Ќе се разбереме јас и ти у другата тема тука да не пукам офф топици!не бе маче мое немој така сеа ... знаеш дека те сакам јас тебе највише на свет <3 :*
ти, будалче ке може ли да дојдеш да му покажеш на брат ми нешто по математика, а и мене успат да ми одржиш некоја лекција за слабеење ...вака ко шо те глеам и тебе ти се слабее, па си викав да вежбаме у пар ...лето иде не за другоВикни ја кај тебе дома, да ти помогне у некоја женска работа што као демек ти не знаеш како иде...пример...оди на кафе кај брат и и кога ке седне она со вас почни некој општ муабет, па после можеш да и спомнеш дека сакаш да се депилираш, ама не ти се иде на козметичар пошо ке те болело многу, и она најверојатно ке ти се понуди да те издепилира, ако не се понуди предложи и ти.."Ке ти смета да пробаш да ме издепилираш!?"
Пробај, можда ке запали....е после тоа веке на тебе останува како да и се џитнеш...
Полесно е кога ќе ја имаш на свој терен....сами...каде си ти полугол и го покажуваш своето прекрасно градено тело....