можда и тој другарот одвај чека да ти му е опниш сестрата...ВакаИмам комшивка која ненормално ми го дига (притисокот) уште одамна.. живее одма до мене блиску,арно ама со брат и сум уште од мали нозе израснат (додуша сега не сме ептен блиски,али сепак ОК сме) И да не беше он до сега ќе ја опнев или барем ќе пробав да ја опнам,али никако неможам ради него,што ако ми удри корпа и му каже.. ептен незгодно ќе е ..е сега со неа имам смешка ,шала ,понекогаш навлегуваме и во некои интимни работи,ама ич не сум сигурен по нејзина реакција дали сака или нејќе мајката
Дајте помош да направиме некои стратегии,зашто пампуров не ми држи веќе од секојдневно гледање :p
па ништо тогаш,чекај и ти со мајката и гледај како други ќе ја опашатиам сличен проблем, една милфица се досели до мене али му е тетка на другар, и ја сакам да ја опнам али малку ми е бед ради него а и глупо ми е да почнам да и праам било каков моабет додека мајка и (која постојано шпиунира нешо) и децата, и се у двор.... :p
Има начин,само треба да си спремен да лежиш затвор...Више коа ќе му помогнете него со комшивката кажујте чаре за мене како да ги опнам сите пички во малото хахахах![]()
![]()
па сега само члекам погодна пригода и да се пуштам во акција, морам милфица да пробам, па да ме будат сабајле децата нејзини xDпа ништо тогаш,чекај и ти со мајката и гледај како други ќе ја опашат![]()
одма ова сабајле,додека децата спиатпа сега само члекам погодна пригода и да се пуштам во акција, морам милфица да пробам, па да ме будат сабајле децата нејзини xD
Јас ти советувам комбиниран пристап со цитати од Латас и Јанко.ВакаИмам комшивка која ненормално ми го дига (притисокот) уште одамна.. живее одма до мене блиску,арно ама со брат и сум уште од мали нозе израснат (додуша сега не сме ептен блиски,али сепак ОК сме) И да не беше он до сега ќе ја опнев или барем ќе пробав да ја опнам,али никако неможам ради него,што ако ми удри корпа и му каже.. ептен незгодно ќе е ..е сега со неа имам смешка ,шала ,понекогаш навлегуваме и во некои интимни работи,ама ич не сум сигурен по нејзина реакција дали сака или нејќе мајката
Дајте помош да направиме некои стратегии,зашто пампуров не ми држи веќе од секојдневно гледање :p
Пази да не ти опнам јас на тебе клоца у гз -.-Више коа ќе му помогнете него со комшивката кажујте чаре за мене како да ги опнам сите пички во малото хахахах![]()
![]()
не бе маче мое немој така сеа ... знаеш дека те сакам јас тебе највише на свет <3 :*Пази да не ти опнам јас на тебе клоца у гз -.-
Ќе се разбереме јас и ти у другата тема тука да не пукам офф топици!не бе маче мое немој така сеа ... знаеш дека те сакам јас тебе највише на свет <3 :*
ти, будалче ке може ли да дојдеш да му покажеш на брат ми нешто по математика, а и мене успат да ми одржиш некоја лекција за слабеење ...вака ко шо те глеам и тебе ти се слабее, па си викав да вежбаме у пар ...лето иде не за другоВикни ја кај тебе дома, да ти помогне у некоја женска работа што као демек ти не знаеш како иде...пример...оди на кафе кај брат и и кога ке седне она со вас почни некој општ муабет, па после можеш да и спомнеш дека сакаш да се депилираш, ама не ти се иде на козметичар пошо ке те болело многу, и она најверојатно ке ти се понуди да те издепилира, ако не се понуди предложи и ти.."Ке ти смета да пробаш да ме издепилираш!?"
Пробај, можда ке запали....е после тоа веке на тебе останува како да и се џитнеш...
Полесно е кога ќе ја имаш на свој терен....сами...каде си ти полугол и го покажуваш своето прекрасно градено тело....![]()