Како да ја опнам комшивката?

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Со лопата во глава. :D
Камо и ја да имав некои добри комшики, а не стари баби. :confused: Озбилно, викни ја кај тебе... некој спомна депилирање, може да побараш да те исчупа, подобра позиција имаш да ја зграпчиш. Или да ја наредиш некако да идеш кај нив на кафе, па со неа да пофлертуваш, да ја викнеш на кафе и да идеш лагано. ;)
Може да ја викне и грав да му свари :D

K

kalimer0

Гостин
Кажи и во лице: Јас сакам да те опнам.
Или ќе ја опнеш или не барем ќе знаеш на што си :D

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Комшивке низаедна, мојот пенисовиден орган те посакува...

G

GucciMane

Гостин
Начекај ја у лифт коа ке влага, надрви го и стисни стоп на лифтот и ќе нема кај да бега :p

M

Mr.InF3ction

Гостин
Кажи и дека си педер. Сигурно ќе ти иде секој ден дома и ќе правите женски муабети можеби и sleepover..и така со добар план ќе дојдеш до целта и на крај ќе и докажеш дека не си педер и то.

T

Tetro

Гостин
Врзи го брат ӣ и опни ја по брза постапка.

FortuneTeller

ВРАГ
Член од
20 мај 2011
Мислења
476
Поени од реакции
138
Хахаха абе темава смени ја во „Дали да ја опнам комшивката?“ и напрај анкета да гласаме :D:ROFLMAO:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.058
Поени од реакции
15.027
че се залеташ со засил...шо че биде че биде......кој ќе преживее ќе раскажува....кој ќе раскажува тешко дека ќе преживее :D

FortuneTeller

ВРАГ
Член од
20 мај 2011
Мислења
476
Поени од реакции
138
Paranormal напиша:
Више коа ќе му помогнете него со комшивката кажујте чаре за мене како да ги опнам сите пички во малото хахахах :D :D
Ти Паранормален да се прибереш малце!
Ќе вииш на жена ти убо :p

M

MrzaRules

Гостин
само нека пази да не дојде до недоразбирање...а шо е тоа недоразбирање..да ја викне комшиката на кафе,а она да си го испие кафето и да си замине :cool:

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
Вака :D Имам комшивка која ненормално ми го дига (притисокот) уште одамна.. живее одма до мене блиску,арно ама со брат и сум уште од мали нозе израснат (додуша сега не сме ептен блиски,али сепак ОК сме) И да не беше он до сега ќе ја опнев или барем ќе пробав да ја опнам,али никако неможам ради него,што ако ми удри корпа и му каже.. ептен незгодно ќе е ..е сега со неа имам смешка ,шала ,понекогаш навлегуваме и во некои интимни работи,ама ич не сум сигурен по нејзина реакција дали сака или нејќе мајката :cautious: Дајте помош да направиме некои стратегии,зашто пампуров не ми држи веќе од секојдневно гледање :p
Кажи и го ова!
Дојди комшике компири да ми лупиш и со мене да се дупиш!:p
Со ова ќе биде 100%;)

Kajgana Shop

На врв Bottom