Како да ја опнам комшивката?

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
И ја би ја опкал мојава комсика ама мн е анорексична :Ѕ

Вака :D Имам комшивка која ненормално ми го дига (притисокот) уште одамна.. живее одма до мене блиску,арно ама со брат и сум уште од мали нозе израснат (додуша сега не сме ептен блиски,али сепак ОК сме) И да не беше он до сега ќе ја опнев или барем ќе пробав да ја опнам,али никако неможам ради него,што ако ми удри корпа и му каже.. ептен незгодно ќе е ..е сега со неа имам смешка ,шала ,понекогаш навлегуваме и во некои интимни работи,ама ич не сум сигурен по нејзина реакција дали сака или нејќе мајката :cautious: Дајте помош да направиме некои стратегии,зашто пампуров не ми држи веќе од секојдневно гледање :p
можда и тој другарот одвај чека да ти му е опниш сестрата...:)

најубаво земи ги двајцата и прашај кој има против ако неа е опнеш,таа или тој?!!!

комшивке убава...немој да збеснуваш

иам сличен проблем, една милфица се досели до мене али му е тетка на другар, и ја сакам да ја опнам али малку ми е бед ради него а и глупо ми е да почнам да и праам било каков моабет додека мајка и (која постојано шпиунира нешо) и децата, и се у двор.... :P

иам сличен проблем, една милфица се досели до мене али му е тетка на другар, и ја сакам да ја опнам али малку ми е бед ради него а и глупо ми е да почнам да и праам било каков моабет додека мајка и (која постојано шпиунира нешо) и децата, и се у двор.... :p
па ништо тогаш,чекај и ти со мајката и гледај како други ќе ја опашат:)

па ништо тогаш,чекај и ти со мајката и гледај како други ќе ја опашат:)
па сега само члекам погодна пригода и да се пуштам во акција, морам милфица да пробам, па да ме будат сабајле децата нејзини xD

Вака :D Имам комшивка која ненормално ми го дига (притисокот) уште одамна.. живее одма до мене блиску,арно ама со брат и сум уште од мали нозе израснат (додуша сега не сме ептен блиски,али сепак ОК сме) И да не беше он до сега ќе ја опнев или барем ќе пробав да ја опнам,али никако неможам ради него,што ако ми удри корпа и му каже.. ептен незгодно ќе е ..е сега со неа имам смешка ,шала ,понекогаш навлегуваме и во некои интимни работи,ама ич не сум сигурен по нејзина реакција дали сака или нејќе мајката :cautious: Дајте помош да направиме некои стратегии,зашто пампуров не ми држи веќе од секојдневно гледање :p

Јас ти советувам комбиниран пристап со цитати од Латас и Јанко.

Ако на тоа не падне, немаш шанси...

Јас знам еден начин ..
Првин осигурај се дека е сама дома ..
Следно гледај додека го чисти подот итн... (напучена) наеднаш опни и го и избегај и то е то ...

Викни ја кај тебе дома, да ти помогне у некоја женска работа што као демек ти не знаеш како иде...пример...оди на кафе кај брат и и кога ке седне она со вас почни некој општ муабет, па после можеш да и спомнеш дека сакаш да се депилираш, ама не ти се иде на козметичар пошо ке те болело многу, и она најверојатно ке ти се понуди да те издепилира, ако не се понуди предложи и ти.."Ке ти смета да пробаш да ме издепилираш!?"
Пробај, можда ке запали....е после тоа веке на тебе останува како да и се џитнеш... :cool:
Полесно е кога ќе ја имаш на свој терен....сами...каде си ти полугол и го покажуваш своето прекрасно градено тело.... :D

ти, будалче ке може ли да дојдеш да му покажеш на брат ми нешто по математика, а и мене успат да ми одржиш некоја лекција за слабеење ...вака ко шо те глеам и тебе ти се слабее, па си викав да вежбаме у пар ...лето иде не за друго

Све фраери еј.. како ќе ве опне сега Леандра..

Него, понуди сестра узврат, на пријателот, или братучетка. Мора компензација.
Сестра е out of touch без договор. Симни bro code oд Господин Господин Барни Стинсон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom