Како да започнеш разговор со девојка која не ја познаваш?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 октомври 2012
Мислења
401
Поени од реакции
307
prasav i vo temata za strankinji ama ja i ovde :D dali mislite deka ako ste vo nekoja dr drzava mn polesno i posamouvereno ke priojgate na zenski i nema da ve boli k*r deka ke bidete odbieni poso tamu nikoj ne te poznavat, a i porazlicen e mentalitetot(poopusteni se zenskite i sl.) ke bidete mn pouspesni otkolku vo makedonijava..?
Никаде не се различни девојките (зборам за тоа демек поопуштени). Исто е и во странство, верувај ми (искуство), ако се осеќаш нервозен тука ќе бидеш и таму (и обратно).

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
Добре бре вие се по кафичи ли бркавте девојки,
јас не трошам муабет,не зборам - јас работам
ја пратам прво ден-два-три,сокриен во близина на селскиот бунар кога доаѓа,како полни,колку носи,каде ги носи,
потоа еден ден се појавувам,и ги земам наполнетите бардаци,
а понекој ден богами и кофи,и тргнувам сам,таа изненадена на оваа постапка ме прати.И ги оставам пред порти.Го напуштам местото без збор.И така некое време се истото,само што сега јас почесто и почињам да го вртам колцето додека ја меркам.Гледам ставила и кармин.
По некое време,мене не ми е до брзање,таа не може да издржи и ме прашува.
-Ти зошто секој ден ми ги носиш кофите. И како ја знаеше мојата порта.
- Што не ти кажале твојте,ти си таксана за мене,од малечка.
Зината ја оставам без збор,одам кон плевната и влегувам, слушам се приближува и таа,веќе се раскопчала и влегува.

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
^
Хахахаха, класика, стара школа знае на кое копче да стисне. :):)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Би препорачал на сите тинејџери да бараат совети на овие теми, ептен помагаат.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
^
Хахахаха, класика, стара школа знае на кое копче да стисне. :):)
што да се прави,такви беа времињата,
и говеда сум им носел на пасење,и тутун сум им берел,
и афион сум им режел а богами и цел ден сум им држел некоја стара фанела помеѓу рацете додека ја расплетувале во клопче а се за да и „бркнеш“ троа под елекот.

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Добре бре вие се по кафичи ли бркавте девојки,
јас не трошам муабет,не зборам - јас работам
ја пратам прво ден-два-три,сокриен во близина на селскиот бунар кога доаѓа,како полни,колку носи,каде ги носи,
потоа еден ден се појавувам,и ги земам наполнетите бардаци,
а понекој ден богами и кофи,и тргнувам сам,таа изненадена на оваа постапка ме прати.И ги оставам пред порти.Го напуштам местото без збор.И така некое време се истото,само што сега јас почесто и почињам да го вртам колцето додека ја меркам.Гледам ставила и кармин.
По некое време,мене не ми е до брзање,таа не може да издржи и ме прашува.
-Ти зошто секој ден ми ги носиш кофите. И како ја знаеше мојата порта.
- Што не ти кажале твојте,ти си таксана за мене,од малечка.
Зината ја оставам без збор,одам кон плевната и влегувам, слушам се приближува и таа,веќе се раскопчала и влегува.
Германски порнич со старо-Македонски шмек.
Која креативност ја имаат нашиве луѓе тоа е едно чудо.... ти ибам политичари и се...

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
што да се прави,такви беа времињата,
и говеда сум им носел на пасење,и тутун сум им берел,
и афион сум им режел а богами и цел ден сум им држел некоја стара фанела помеѓу рацете додека ја расплетувале во клопче а се за да и „бркнеш“ троа под елекот.
Поштувам. :)

Член од
22 април 2010
Мислења
93
Поени од реакции
186
Почни со насмевка... Битно е да те има приметено пред да направиш вербален контакт, а не да се појавиш ко гром од ведро небо. А кога више ќе почниш муабет, би требало да си иде сам по себе, спонтано... Ако не иде, заврши си го муабетот пак со насмевка, мило ми беше што те запознав и барај нова жртва. :)
Иначе не биди толку директен дека си заинтересиран за неа... Доволно е што си и пришол, фразите многу си убава, згодна, убави очи, ти си нај- во дискотекава, бла бла бла, нема да те одведат далеку (освен ако не ти е целта за една ноќ)... И сам знаеш дека она што е на послужавник не е примамливо. Доза неизвестност вреди многу.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom