Како да започнеш разговор со девојка која не ја познаваш?

Статус
Затворена за нови мислења.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
со 50 евра и 2 тегли ајвар

п.с.евентуално ако е некоја шеќерашка , тогај и со Белисимо

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.384
Поени од реакции
1.985
Чим е у дискотека ја застануваш во Ноктурно и у куропецачки стил г'таш еден шток и се внесуваш во фаца и и велиш, лигло јас кога дремев на овој шанк ти уште во пелени беше мори еј *удар по глава, онака од страна*. Ај сеа прибирај парталите и идеме немаш фаца за на шанков да стоиш.
Мора да признаам дека и ваа ја погоди..Сумњива си ми,да не испадне дека се "знаеме" :cautious:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Мора да признаам дека и ваа ја погоди..Сумњива си ми,да не испадне дека се "знаеме" :cautious:
Дај сеа кажи го начинот на кој им приоѓаш, заебанции на страна, многу ме занима :)

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Стара финта... :)
Навечер во нокен клуб ја гледаш и по некое време оди таа во вц и кога ке се врати одиш кај неа и ја ставаш раката на рамо и почнуваш муабет многу лесно така што ке ја прашаш: Сереш а? после е лесно натаму...
Ахахаха, ова ми текна го имаше некој напишано во темата Блам состанок, еве го :

пс: случката е вистинита :D

седеме у кафич, пиеме кафе, и договараме се на еден другар да му местеме девојка, или барем да се запознае со неа ..по некое време, доаѓа момичката ( таа шо требаше да се запознаат ) и седнува на нашта маса ..она цееело време ломоте, неможе да престане, а овај ништо, трае само .. после некое време, станува она да отиде у WC ..и ние такви одма на овај: абе шо ти е, оти не збореш, глеаш ли дека само она ти прае мобет ти не и враќаш, бла бла бла,коа ќе дојде да и праеш мобет.. он таков: Ок бе ..нема проблем ..

доаѓа момичката, седнува на масата, и овај таков: а с'ра а?

ахахахаха, ние паднавме буквално од столовите :D од тогај ниту са се виделе, ниту па помислуват еден на друг :X

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.384
Поени од реакции
1.985
Дај сеа кажи го начинот на кој им приоѓаш, заебанции на страна, многу ме занима :)
Ја не се заебавав,добро може малку исфилував ама тој е принципот,грубо,дрско и агресивно ;)

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
обрати и се со некое име трајанке ти си мори? а извини чупе се препознав ти како се викаш?

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.136
вадиш клучевите од најновиот трактор и викаш виска за цела кафана.....ќе ти се налепат ко муви на........ - нема бегање
Screenshot_13.png дупла спрега.....ма која не би се попалила брате (y)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.500
Поени од реакции
3.319
prasav i vo temata za strankinji ama ja i ovde :D dali mislite deka ako ste vo nekoja dr drzava mn polesno i posamouvereno ke priojgate na zenski i nema da ve boli k*r deka ke bidete odbieni poso tamu nikoj ne te poznavat, a i porazlicen e mentalitetot(poopusteni se zenskite i sl.) ke bidete mn pouspesni otkolku vo makedonijava..?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom