Како да започнеш разговор со девојка која не ја познаваш?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 декември 2012
Мислења
88
Поени од реакции
25
Гледај да не те завлече со првиот поглед на твоето здраво
па да ти го поебе животот начисто:tapp:

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
А како да започнам разговор на ФБ ???
Глупо е да викам да се запознаеме, да ја прашувам колку години има, кај учи, кога се и пишува на Фб-кот...
Бтв, ако нешто ви значи, имам другарка која се дружи со нејзе...

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Глупо е да викам да се запознаеме, да ја прашувам колку години има, кај учи, кога се и пишува на Фб-кот...
ce postira nekoja pesna ce i pisis deka ti se svigja pa zazbori za muzika kakva slusa prati i link ona kje ti prati i to, ako ne ti prakja nis a ti i pisues ti dala korpa unapred

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Абе не се разбирам од песни многу, знам дека прво треба здраво, потоа, како си, е после незнам што како.... Btw имам 16год. таа 14г.

Член од
22 август 2009
Мислења
615
Поени од реакции
221
А кој кого додаде за пријател??
Во принцип што поглупости збориш тоа подобро.

Јас со тие што не сум ги знаел сум почнал муабет на пример вака, здраво па чекам да ми одговори и после ке откачам некоја зелена, денес е светски ден на буквата м ако е марија на пример па викам ај да ти пишам, хаха.
После пушти некој виц, и треси зелени, ако имаш заеднички пријатели кажи со нив си искачал ваму таму, па како не сте се виделе и после фурај. Пиши и после тоа уште еднаш прв, наредниот пат ако не почне она да ти пишува прва ништо од бизнисот.

Ма млади сте вие, може и други фори палат кај вас.

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Па јас ја додадов, и и лајкнав на тие Like и на чат ќе ти кажам што мислам за тебе, и ми пиша, не те знам, али убав си :)...
Друга некоја фора да ми кажеше ???

Член од
22 август 2009
Мислења
615
Поени од реакции
221
Па јас ја додадов, и и пишав на тие Like и на чат ќе ти кажам што мислам за тебе, и ми пиша, не те знам, али убав си :)...
Друга некоја фора да ми кажеше ???
Делов не ти го разбрав.

Другар нема фора, ќе почнеш да правиш муабет и секој нареден пат ќе ти биде оди подобро.
Ете на пример ќе ја прашаш од кај е, ќе ти каже од некаде, ќе речеш до тој кафичот што е во близина. Па после кажи не сум бил таму, ако и работи тиквата и има намера нешто ќе ти рече епа ај ќе се договориме ќе одиме.

ТИ викам помлад си ти, не знам шо да ти кажам.
Пишала убав си, пиши значи ќе си одговараме, ако не те знае тој проблем лесно ке го решите итн.
Сега не треба и многу да се занесуваш на фб, оти може во пишана форма да добиеш многу сила, па кога ке се најдете некаде да се укочиш.

Фурај само опуштен муабет. Ете сум имал ситуации со некоја ама ич да не ми оди разговорот а со некоја да биде топ.

Член од
22 август 2009
Мислења
615
Поени од реакции
221
А што и значи, и пишав, и одма се исклучи ??
што, што и значи?

Ова горе што го имаше пишано да не е она кај што поставуваш прашање а некој да одговара? Ете тоа само кај младиве се користи, си видел некој над 18 години да користи?
Ке ти кажам нешто нема да ти одговара тоа да го правиш на годините. Зависи ти каков си, девојката каква, многу е битно како ќе го почеш муабетот, ако поченш сериозен муабет после потешко ке ти биде да одиш на малку поопуштено. За тоа одма терај на заебанција. АКо не знаш што да пишеш пишо нешто интересно што ти се десило, не е битно што, прашај што мисли за тоа, она што би направила и после зезај ја за тоа.

Последниот пат кога искочив со една оваа фора и ја правев
Мујо и Фата се шетаат низ шумата.
-Мујо, имам чувство дека сакаш да ме искористиш!
-Нема...одговара Мујо.
По извесен период пак Фата започнува.
-Мујо, ти сигурно планираш да ме искористиш, јас го имам истото чувство!
-Не ма што ти е на тебе...нема да те искористам!
Стигнале длабоко во шумата и Фата рекла:
-Мујо а да ме искористиш, за да ми помине тоа чувство

Предходно со друга немаше шанси тоа да и го кажам.
Ич да не се замараш што како ќе биде, после ќе се опуштиш и нема ама ич да се замараш со тоа што да кажаш со било која.

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Не бе, и пишав Здраво, и се исклучи... Ај ќе те послушам... Ќе ти пишам што сум направил

Член од
22 август 2009
Мислења
615
Поени од реакции
221
Не бе, и пишав Здраво, и се исклучи... Ај ќе те послушам... Ќе ти пишам што сум направил
Може глуми нешто а и се свигаш, може само па ке те врти и на крај ништо или пак се срами, али нема што да изгубиш.

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Чим имате заедничка другарка,многу е полесно,барем за мене.Кажи и на другаркати отворено дека ти се свига и да искочат заедно,и нормално ти ке дојдеш,другаркати ке рече треба да купам нешо у тој стил,и после настапувас на сцена.Измислувај некој случки цело време збори,обиди се да ја насмееш и постојано гледај ја,ако ти е срам откажи се уште сеа. :)
--- надополнето: 4 јануари 2013 во 05:08 ---
Исто така не дреми многу на форумов,искочи со некој девојчиња,праи муабет,опушти се,смислувај некој причи, после самото ке си дојде ;)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Барем на денешно време е лесно. (според мене)
Постојат социјалните мрежи, фб,твитер,форум. по лесно е да се напраи некој муабет преку тоа од клку во живо, после следуват повикувањето на кафе или слично.

Член од
1 јануари 2013
Мислења
312
Поени од реакции
363
Биди си свој и не ги слушај туѓите совети оти тие обично се злонамерни!Значи прави како што мислиш и делувај како што мислиш,дури и тој пристап да е погрешен,а следниот пат ќе знаеш кај си згрешил и ќе гледаш да не ја повториш истата грешка.

Член од
4 јануари 2013
Мислења
21
Поени од реакции
6
Коментирај и на некоја песна или пак нешто што ке објави,после пиши и на чет во врска со коментираното,така ќе почнете муабет.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom