Како да започнеш разговор со девојка која не ја познаваш?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Петар, кој за што учел. :pipi:

Илузијата дека тој ме брка е многу битна. Ловењето е машки спорт, не смее да се почувствува како плен.
Треба трпение. Како варење сарма на тихо. Штом е замотана и зоврие, оставаш само да крчка.
Трепавицата и ХУКАЊЕТО (не ми текнуваше на зборот, тенкс) е краток, момент набиен со многу нешта: голема збунажа кога не знае што го снашло,а истовремено му се гледа ќар,
доволно сме блиску, а доволно далеку, ништо не е безобразно, помалку детинесто ама не навредливо.

Таквиот пристап има и темна страна и влегува под кожа, па може да се случи понекогаш да привлечеш субјект што не сакаш.
Се согласувам со претходниот коментар и со ова дополнување. Фор д рекорд, Ланџ, не бев воопшто саркастичен во претходниот коментар -- напротив.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Се согласувам со претходниот коментар и со ова дополнување. Фор д рекорд, Ланџ, не бев воопшто саркастичен во претходниот коментар -- напротив.

Петар, знам дека не беше саркастичен, сори што испуштив да се заблагодарам за комплиментот, али имав договрено - чизми беа во прашање. :X3:

Змејко и

Гледачот Дуле од Велес
Член од
10 април 2005
Мислења
1.103
Поени од реакции
1.419
Ланџ, ти си кладенец на мудроста на темава, (можда заедно со уште еден-двајца јузери), а во службено отсуство на клучниот авторитет, г. Стеф. Не постои Змејко мајчин кој ќе ѝ побегне на женската вештина на манипулација & заведување која ти и истакнати припаднички на твојот пол ја поседуваат и практицираат до совршенство. Еволуција-меволуција, наука-маука, курци-палци -- бадијала. Моментот коа ти осеќаш дека дотичниот е упецан, али стратешки го остааш да се курчи (и да билда илузија дека те бира или има некоја надмоќ над тебе) е прајслес. Трепавицата и хукањето жеља се црешката на тортата. Од ова може да извучат поука и мужи а и жени. Ја стрејт, ја геј.
Стрико, ова што поддржуваш хукање и останати црни магии е све лоша карма која оди на твоја сметка. Можеби во овој живот е предоцна да ти се наплати адекватно, ама во следниот има да плаќаш алиментација за близнаци. Голем е Вишну!

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
@Змејко и

Ти си имаш ли хукано со некоја?
Не се понашај како фанатик. Како човек што цени логички заклучоци донесени врз основа на експеримент, прво пробај хукање, па после бацај чини.

Змејко и

Гледачот Дуле од Велес
Член од
10 април 2005
Мислења
1.103
Поени од реакции
1.419
@Змејко и

Ти си имаш ли хукано со некоја?
Не се понашај како фанатик. Како човек што цени логички заклучоци донесени врз основа на експеримент, прво пробај хукање, па после бацај чини.
Сум хукал Ланџи, али не од што сум сакал, туку како знак на истоштеност, која ми ја предизвика извесна професионалка -- хукерица. Дури после хукањето, ми стана јасно дека се тоа демонски влијанија, при кои тнр. сакјубас ја цица мојата енергија (и не само енергија). Моите наоди ги верифицираа тројца независни оџи, и форумскиот лик Сардукар.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Сум хукал Ланџи, али не од што сум сакал, туку како знак на истоштеност, која ми ја предизвика извесна професионалка -- хукерица. Дури после хукањето, ми стана јасно дека се тоа демонски влијанија, при кои тнр. сакјубас ја цица мојата енергија (и не само енергија). Моите наоди ги верифицираа тројца независни оџи, и форумскиот лик Сардукар.
Колку пути сум ти рекол да не бараш акал од аматери. Трк кај Алмала да ти напраи контрамагија и да ти врже некоја амајлија. Ако има гужва, кажи ја те праќам, ќе те прими.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom