LaChupacabraLoca
jedi master
со 50 евра и 2 тегли ајвар
п.с.евентуално ако е некоја шеќерашка , тогај и со Белисимо
п.с.евентуално ако е некоја шеќерашка , тогај и со Белисимо
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мора да признаам дека и ваа ја погоди..Сумњива си ми,да не испадне дека се "знаеме"Чим е у дискотека ја застануваш во Ноктурно и у куропецачки стил г'таш еден шток и се внесуваш во фаца и и велиш, лигло јас кога дремев на овој шанк ти уште во пелени беше мори еј *удар по глава, онака од страна*. Ај сеа прибирај парталите и идеме немаш фаца за на шанков да стоиш.
Мора да признаам дека и ваа ја погоди..Сумњива си ми,да не испадне дека се "знаеме"![]()
Стара финта...
Навечер во нокен клуб ја гледаш и по некое време оди таа во вц и кога ке се врати одиш кај неа и ја ставаш раката на рамо и почнуваш муабет многу лесно така што ке ја прашаш: Сереш а? после е лесно натаму...
пс: случката е вистинита
седеме у кафич, пиеме кафе, и договараме се на еден другар да му местеме девојка, или барем да се запознае со неа ..по некое време, доаѓа момичката ( таа шо требаше да се запознаат ) и седнува на нашта маса ..она цееело време ломоте, неможе да престане, а овај ништо, трае само .. после некое време, станува она да отиде у WC ..и ние такви одма на овај: абе шо ти е, оти не збореш, глеаш ли дека само она ти прае мобет ти не и враќаш, бла бла бла,коа ќе дојде да и праеш мобет.. он таков: Ок бе ..нема проблем ..
доаѓа момичката, седнува на масата, и овај таков: а с'ра а?
ахахахаха, ние паднавме буквално од столовитеод тогај ниту са се виделе, ниту па помислуват еден на друг :X
Ја не се заебавав,добро може малку исфилував ама тој е принципот,грубо,дрско и агресивноДај сеа кажи го начинот на кој им приоѓаш, заебанции на страна, многу ме занима![]()
Луки, ка Џим Морисон си. Оше само да и кажеш дека ја сакаш.Добровечер.
Јас сам Луки.
Ти как се викаш?
Луки, ка Џим Морисон си. Оше само да и кажеш дека ја сакаш.