Како го организирате денот?

Член од
19 март 2007
Мислења
372
Поени од реакции
2
Па нормално ако не си го организирам времето нема да завршам никаква работа. Тоа се планира уште навечер. За да не се замарам од сабајле сто и кога да правам. Вака си знам и топ ми е!!!

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Не си го организирам...многу ретко...можда за некој дел од денот, што како ќе правам, кај ќе идам бла бла...али вака цел...неее...поише сакам кога работите сами си течат, неиспланирани

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
doti4nata напиша:
pa jas sum sovrhen planer...pravam plan duri po saati,koga kaj kje bidam i sto kje pravam,do koga kje bidam tamu...i sekao nikogas ne mi ispagjaat planovite :) porano s enervirav,ali sea vise se naviknav :) :)
морам да се поправам...више ништо од ова...времето без везе ми минува, спијам, јадам, школо, спијам, се досадувам...како ми текне така, нит планови ни бутур...ленчуга сум станала, мрза...само понекогаш правам планови за учење, ама дур да испланирам ми отишол денот:tapp:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
doti4nata напиша:
...само понекогаш правам планови за учење, ама дур да испланирам ми отишол денот:tapp:
Да да :pos: и ја вака, додека се наканам поминал денот. И утре е ден! :pos2:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
ne se obiduvam da go orgazniram poso sum spontan :) i sekogas mi se menuvaat planovite vo zavisnost od potrebite i obvrskite :)

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
ретко си го организирам времето, уствари шо ќе организирам ко однапред ми е испланирано шо треба да прам, милион обврски имам

Darkwind

I need to work I'm always spending
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.038
Поени од реакции
1
Неам шо да организирам знам дека треба да одам на факултет да се вратам да седнам да учам или да спијам
друго немам што да правам :toe:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Не го организирам, оставам спонтано да тече.:) Плановите никогаш не испаѓаат како што треба.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Никогаш не го организирам како сам ке се организира така:pos2:

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Edna nedela unapred:helou:

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
секој ден ми е ист,така да иам еден план и тој план важи се додека не ми се здосади

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
Складно со обрските кои ми се дадени.

Член од
26 мај 2007
Мислења
45
Поени од реакции
0
E pa ke stanam nasabajle so plan da napravam nesto ili najesto da sednam da ucam i vo tekot na denot ke izleze nesto pointeresno i na lice mesto pravam novi planovi :D ne e interesno koga se e organizirano

Член од
27 јануари 2007
Мислења
167
Поени од реакции
0
od 12 do 16 sviram posle planiram so ponatamu.

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
станувам од сабајле, пијам кафе, а после што ќе ми испдне тоа правам, зш дури планирав ништо не праев

Kajgana Shop

На врв Bottom