Како го организирате денот?

ЃАВОЛЧЕ

PlayGIRL
Член од
13 април 2006
Мислења
983
Поени од реакции
4
Ретко го организирам(за лето зборам, кога сме на распуст)....често ми се дешава да правам се во 5 до 12...а кога имам повеќе обврски се организирам....не излегува секогаш според планираното, ама сепак....

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Cesto se desava da si organiziram del od denot ama ne sekogas.Nekogas ostavam spontano da se slucuva se.Zavisi sto se planiram i koga.

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
love напиша:
Sekogas navecer planiram so ke pravam naredniot den,prilicno detalno i mnogu me nervira nenadejna promena na planot.:pishtoldz
isto i ja,si pravam plan za nareniot den vecerta pred da zaspijam i naredniot den si nemam gajle :motor:

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
ми се слушува многу ретко да го планирам наредниот ден...многу пати ми се случува, да легнам да спијам...а да не знам кога ќе станам утре и покрај тоа што наредниот ден имам некои обврски
т.д. оставам се да се одвива спонтано...без никакво замарање со планови

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
ne stanuvam dodeka ne si go isplaniram denot!Sekogas se nerviram koga nestata se planiraat vo posledniot moment,sakam se da mi bide isplanirano 2-3 dena pred toa.

Marata

kinky
Член од
9 мај 2006
Мислења
473
Поени од реакции
3
Кога имам повеќе обврски си го организирам со некое мини распоредче во главата, ама сега кога немам ништо...

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
I jas sekogas pred spienje, ako nemozam da zaspijam si go rasporeduvam denot i si mislam sto ke pravam utre. Taka mi e najubavo, otkolku se naednas da mi dojdat rabotite.

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Najcesto denot si go organiziram navecer koga ke si legnam.Super e koga imas nekoi raboti zacrtani vo glavata i spored niv se orientiras,e sega normalno deka ne go planiram do sekoja sekunda i minutka, sekogas izleguva nesto neplanirano megutoa toa zacrtanoto za toj den ne ostanuva nezavrseno.

cak4e

T-REXXXXXXXX
Член од
2 февруари 2007
Мислења
72
Поени од реакции
0
ja si stanuvam idam u skolo a posle toa ako se ima za ucenje ke poucam i na kraj ili se setam so zenskata ili sum u kompjutrenica

Aylin Mujica

*Ţħë Şęxïĕşŧ Pėŗśõŋ Ąłįßę*
Член од
4 февруари 2007
Мислења
88
Поени од реакции
1
Epa koga ke stanam znam samo deka treba da odam na skolo...Posle skolo u kafic na kafe obavezno i koa ke si dojdam doma (ako sum bila sabajle na skolo) spijam cel den..a ako sum bila porucek si odam doma nakaj 8-8ipol pa na kompjuter i u krevet. i se taka sekoj den...

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Никако. Не го организирам денот, ама треба да го напраем тоа у блиска иднина.

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Obicno sekogas si go organiziram denot, a posebno sega koga imam mnogu obvrski. Nekogas ostavam i spontano da si tece ama toa e mnoooooogu retko.

Член од
1 март 2007
Мислења
207
Поени од реакции
1
Denot sekogas go organiziram. Ubavo e da se stava i alarm na mobilen ili nesto drugo ama jas ne go pravam toa. So organizacija imas vreme za se.

"Podobro dobar plan denes otkolku perfekten plan utre"
- Najgolemiot trgovec na svetot -​

Kajgana Shop

На врв Bottom