Како го организирате денот?

Член од
17 март 2007
Мислења
40
Поени од реакции
1
ја лично се сметам за добар организатор на времето. кога ќе станам знам шо треба да правам у текот на цел ден и го планирам времето. коа некој ке рече абе како стаса ова да направиш, она да направиш. ако добро го планираш времето има време за се. сите мислат дека ако ти се сите петки дека си бубач дека не испаѓаш од дома. нема врска. и ја сум со сите петки па имам време за се и за учење и за женски и за забава. TIME IS MONEY

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Дефинитивно не го организирам денот
Денот ме организира мене

Gebels

Ела да те бац’м!
Член од
15 март 2007
Мислења
681
Поени од реакции
4
Неам некоја посебна организација на денот. Од сабаале читнувам по една книга така подебела, пред ручек уш една... Не. Обично неам некој распоред по кој што се водам у текот на денот, пошто самиот ден ми праи мене распоред. Таков е студентскиот живот.
Наредена ти е.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
што знам..некогаш си планирам...некогаш не..во последно време не планирам,а ако испланирам нешто се случува да испадне нешто сосем трето...

Член од
25 август 2006
Мислења
336
Поени од реакции
6
Скоро се организирам во последен момент...однапред испланираното често се дешава да не се реализира

F

filmadzijka

Гостин
zavisi na koja noga ke stanam :toe:
- desna: pravam spisok i si teram "sve po spisku"
- leva: ne go organiziram denot: toj me organizira mene

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
Најчесто оставам да видам какво ќе ми биде расположението кога ќе станам,па според тоа си ги бирам активностите за тој ден.Не ми се случува да испланирам нешто една недела однапред,освен ако е нешто поголемо како патување или слично.

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
Koga ke stanam mi teknuva skoro se sto bi trebalo da se napravi za toj den i spored custvoto vo nekolku minuti so 1 to kafe se organiziram nekako:))

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Организација на денот ми е некако старомодна работа,обично гледам кога ќе станам итните работи да ги завршам ,а после ноќта ме организира мене а не јас неа :kez:

Член од
12 март 2007
Мислења
140
Поени од реакции
1
nemam navika da go organiziram denot zosto koga go napravam toa mi izleze epten nekoja neplanirana rabota pa zatoa od iskustvo ostavam se da tece onaka samo od sebe

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Ја си терам спонтано, прво се гледа да се има време за на PC па после се друго

Oтприлика знам шо ќе праам наредниот ден (не секогаш) али никогаш не планирам нешто со денови однапред или па да завлегуам у детали шо у колку саат бла бла...... напати се случуе да ми се натрупаат обврски, ама ништо страшно!

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
ne si go organiziram vremeto. rabotite doagjaat sami od sebe

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Секогаш избегнувам планирање на времето. Мразам преорганизираност. Оставам на спонтаноста да си ја заврши работата...

Член од
24 мај 2005
Мислења
957
Поени од реакции
16
Не знам као да организирам ден, све ми се дешава спонтано.

Kajgana Shop

На врв Bottom