Како ги прифаќате новите луѓе во вашиот живот?

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Новите луѓе во мојот живот ги сваќам како минливи , одсекогаш сум знаел кој ми се вистински пријатели , а кој не .. Добро , никој не е вистински пријател бидејќи сите бар еднаш ме имаат продадено , ама сепак знам на кој што можам да му доверам.. Новите луѓе не ми се веродостојни . Треба да помине долгоо време пред да можам да ги вклопам целосно во мојот живот.

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Доста сум дружељубива и отворена личност, па така и со нови луѓе(особено во последниов период)...единственото нешто кое го мразам кај мене и што им верувам на повеќето, што за жал на крај се каам, и пак продолжувам...јбг, знам дека тоа ке морам да го сменам кај мене што побргу...

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
pa gi prifakjam so golema doza na rezerva,ne sum bas komunikativna osoba za da siram poznanstva na site strani:toe:....bidejki sekogas odam na kvalitet a ne na kvantitet:wink:

Член од
18 август 2008
Мислења
680
Поени од реакции
33
Ширам познанства брееее..ај нека се множат.

Негоо,што ми беше зборот?

Ааа да,многу сум комуникативен пред се’ со луѓе со високо интелигенционално и енергенционално ниво...

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Па обожавам да ширам познанства и сите луѓе се добредојдени во мојот живот. Секако кон новодојдените се однесувам многу поразлично отколку кон оние стари добри пријатели т.е. со новите пријателчиња сум порезервиран но сепак комуницирам на различни теми.

Член од
22 април 2008
Мислења
142
Поени од реакции
17
Зависи на колку време планирам да ги задржам:)
Ако се на кратко, им правам хороскоп и ги нудам со кафе и локум
Ако сакам да ги задржам на подолго, нудам љубов:pipi:

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Зависи од расположение..Ако ми се погоди денот сум најљубезното,најдружељубиво и најзабавно суштество,нормално дека ќе ги примам со резерва и не се "отворам" пред никого за мојата интима,но има милиони други теми за разговор,така да во секој случај,добро ќе си поминат тие нови познајници..Ама пак ако сум станала на лева нога,со клешти треба да ми ги вадат зборовите,изгледам како најголем намќор на светов,но можеби ќе ми дадат некоја друга шанса кога ќе се погодам во состојбата во која прво се опишав,па ќе ја запознаат позитивната јас...

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
на почеток сум стално рамнодушен со нив е сеа ако видам после дека е чоек дека е паметно да се дружиш со него терам понатаму, ако не му ги маваш клоците и адијо

k@z@n

RS power
Член од
3 март 2008
Мислења
997
Поени од реакции
53
Совршено како што треба како другар итн..

Член од
7 јануари 2009
Мислења
391
Поени од реакции
20
Na pocetok site gi prifakam mnogu otvoreno i prijatelski.No so tekot na vremeto otkrivam koj kolku vredi za da mi bide poblizok.Ne naogam mani odma ,toleriram sto da pravam nauciv deka treba da se zivee so lugeto ne moze covek sam.

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
Порано бев многу тешка за нови пријателства . Сега не е така, сакам нови луѓе нови погледи размислувања и се чувствувам многу убаво .Им верувам на луѓето и се трудам да ги прифаќам такви какви се, во секој има добрина и има што да се научи.

Сталин

Висарионович
Член од
24 декември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
11
Како што заслужиле, така и јас ги прифаќам.

Kajgana Shop

На врв Bottom