Како ви помина летово?

duffy_f

денес те сакам повеќе од вчера
Член од
29 јануари 2007
Мислења
353
Поени од реакции
13
Супер , ама штета што е на крај.Сега ке се спремаме за зимување!!:helou:

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Па прилично досадно ми помина.Многу малку моменти за паметење.Одморот ми беше за никаде затоа се вратив порано и никогаш нема да ми текне да идам пак таму,зошто тоа само еднаш во животот се доживува да не ти текне пак да одиш.Уште 20 и нешто денови па на факултет малку обврски ваму таму се надевам ќе биде поинтересно:pipi:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Дефинтивно ова беше најгадното лето...
Не ми беше досадно ич ама ништо не видов од летово, не мрднав од ова компјутириштево...
И плус беше најнепродуктивно лето и затоа го мразам...

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
70% од летото беше срање.
Али последниов период надокнадува за се пропуштено.
Времето го сметам во моменти.
It`s a good thing,really(воа можда не се спелува вака,ама нема врска,две л секоаш е точно,пошто изглеа убаво.Чисто процедурално).

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Летово најдосадно и најудав во цел мој живот.Освен 2-3 недели кога имаше нешто што да се прави...
Неќам појќе вакво лето, натаму полудо да биде и поинтересно.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ова лето - Најубаво лето до сега во мојот живот :pipi:
Исто.. бев за Холандија, 2 пати на одмор за Будва супер си поминав летни авантури моменти за памтење абе од се по нешто.. ова лето ТОП!:)

Член од
12 јуни 2007
Мислења
105
Поени од реакции
2
Аууу подосадно лето здрааве...ништо посебно не ми се случи освен шо цело лето се изналежав,а од дома спомени нема така да у глобала тапа беше.:toe:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Исто.. бев за Холандија, 2 пати на одмор за Будва супер си поминав летни авантури моменти за памтење абе од се по нешто.. ова лето ТОП!:)
Браво алал да ти е :)
Ми помина лошо. Бев за охрид се расипа времето само 4 дена бев на плажа, зачестија караници во врската...

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Doma si bev se odmarav od sve i svasta i si pominav solidno leto. :motor:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Во болно и агонично исчекување на зимата, што сеуште трае, зошто не ги можам горештиниве. Сакам снег. Ова од метеоролошки аспекат.

Од одморски аспект, нула. Компир. Никаде не бев на одмор летово. Се правеа некои планови за викенди некакви цело време, ама ај не овој, ај следниот, ај не, тој по него, и ништо не испадна на крај. И планови за планини и роуд-трипови низ Македонија... Ништо не испадна. Последниов план го зачнав и не го доизреализирав до крај. :)

Од социјално-друштвен аспект, одлично. Летово ми беше исполнето со дружби, случувања, скитања, не се прибрав дома буквално. Интересно и исполнето. Со исклучок на еден период од 10тина дена, крај на јули почеток на август, кога апсолутно СИТЕ луѓе што ги знам беа некаде ван Скопје по одмори, и имав буквално двајца пријатели останато се на се :pos: Тоа беше агоничен период на осаменост и досада, ама брзо заврши и после дупло надоместив за неактивноста.
А да, ова лето му се вратив на алкохолот, пороците и блудничењата. :pos: I`m one happy hedonist.

Од љубовен аспект, беше невообичаено лето. Со непредвидливи пресврти. Да речеме, не баш какво што го замислував, туку подобро. Или барем, поразнолико и занимливо. Во секој случај, различно. И, доста со описиве. Интересно лето во секој случај, со убави и грди моменти.

Од образовен аспект, мирна глава ми беше, единствен контакт со факултетот ми беше една посета до Студентски, да средам неке папире. Не дека немам предмети за у септември, ама се лесни, би ми одземале недела највеќе, така да не си го трошам летото.

И тоа. Се на се, океј лето, накај одлично. Да бев на едно фино 10 дневно одморче, ќе беше топ.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
ало па чекај бе , ти летото го заврши пред време ,има уште цела вечност да заврши :) кулирај

Член од
24 август 2008
Мислења
132
Поени од реакции
2
Ova mi bese najubavoto leto vo zivotot. Uzivav vo sekoj moment. Zal mi e sto zavrsuva:uvo:

Член од
12 јануари 2008
Мислења
105
Поени од реакции
1
Extra bese, si bev u MK si zapoznav novi luge i hmmmm ednostavno SUPER BESE:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom