Како ви помина летово?

N

NaSTy`G|rL

Гостин
Закон, со некои исклучоци.
Екстра ми беше и на двата одмора ама сепак во Охрид мн поубаво отколку кај Јужниве соседи. Запознав нови фаци, се изнажуркав... Топ..
Овде во Гвг е малко досадно, оти секој ден ми е ист.
И така, ова ќе го запамта како закон лето, како и секое до сеа... Иако од следното очекувам мн повеќе...

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ова лето - Најубаво лето до сега во мојот живот :pipi:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Најубаво лето евр:)
Месец ипол во Охрид, со друштво цело време.
Журки, заебанции, мажи.. Мераци:)

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Дефинитивно едно од најубавите лета до сега... Ми беше супер... Неможам да опишам со зборови... Досадно ми беше дома кога си дојдов... Али не се рачуна тоа :) Ми се случија многу интересни ствари, се запознав со МНОГУ нови луѓе, ми се десија ствари што не ми се случиле до сега, и да, направив откачена работа :) Значи се што очекував од летово, се оствари... И многу сум среќна поради тоа... Иначе бев во Охрид и Тенерифе...

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
не беше лошо освен шо ми недостигаше една личност ама нема врска денес се врати. офтопик не ми е јасно како можеше да издржи цело лето на одмор?

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
...па онака...постоеја и денои кога беше толку досадно( а тоа беше кога анн ми беше во франција...немав со кого да се глупирам)...а имаше и денои кои беа фантастичниии:vozbud::vozbud:...и запознав мн луѓе ван македонија....ван тетово...мислим дека тоа е супер за ова лето...надам се следно уште поубоо( а знам дека ќе е ):pos2::pos2:

U

UnholY

Гостин
Монотоно и репетитивно со одредени елементи на позитива.
Во целост, прилично досадно и непродуктивно.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Ај од поеделник училишното ѕвоно ќе ве повика кај учителката. Па ќе постирате овде во смени, од сабајле попладневната и попладне сабајлечката (а оние што одат во престој само за викенди и празници)

Ние старите и понављачите ќе дежураме овде цел ден.

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
абе сум имал и подобри лета:toe:
а плус, имам уште еден месец од ова...па ќе видиме може да ми го смени мислењето за летово:vozbud:

TheBestTipster

Избраниот
Член од
8 март 2008
Мислења
2.387
Поени од реакции
97
50-50 ..

можеше и подобро , а можеше и полошо .. како и да е просечно ..

FlOwEr gIrL

ҳҲҳlove my sunshineҳҲҳ
Член од
8 август 2008
Мислења
344
Поени од реакции
13
Онака работно, уморно, предосадно.....или залудно потрошено внимание на глупости:vozbud:

рок-кејт

незгодна ко кратко ќебе!
Член од
22 мај 2007
Мислења
1.024
Поени од реакции
70
Ова беше најубото лето досеа.. не беше нешо посебно ама самото то шо бев опкружена од луѓе шо ги сакам ми го направи ова лето д бест евр!!!! Ај сеа од понеделник нашкола па ке си о бараме летово!

~angela~

mladiot matematicar
Член од
29 август 2008
Мислења
226
Поени од реакции
25
jas ok si go pominav letoto... ne se zalam deka mi bilo dosadno:helou:

Ti Si

Црнец
Член од
27 јули 2008
Мислења
269
Поени од реакции
10
letovo po4navda snimam traki,da crtam grafiti,da si legnuvam u 6 sabajle,da ne se vrakjam doma dur ne razdeni,da idam niz cela makedonija(samo kaj sho imashe ezero ne bev),da skitam,da se izpruzime so bagrata u park so vino...i taka...tapa leto...

Kajgana Shop

На врв Bottom