Како ви помина летово?

^182^

The New Girl
Член од
12 јануари 2008
Мислења
77
Поени од реакции
25
arno bese ... ama mozese i uste po arno da e ama jbg

Strumi4an4e

Кајгана Момче
Член од
1 март 2007
Мислења
240
Поени од реакции
1
Беше едноставно нелиии СУПЕР !:D:wink::wink::wink:

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Многу бргу ми помина, бидејќи до сега оваа лето најмалку слободно време имав.
Како и да е, имаше прекрасни денови, сунце, море, обала. Многу среќни и возбудливи мигови. Правев неколку нешта за прв пат и целата бев во облаци.
Имаше и многу непроспиени ноќи, проследени со многу размислување.
Лето за паметење. :vozbud:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Супер лето во секој поглед.
У шетачки поглед, бајаги шетав. Во Скопје не се прибирав дома, стално негде беше брзање, наваму натаму, двапати бев на викенд во Охрид, скоро секој ден се пиеше, бев на патување сам...
Максимално се оддадов на клабинг,хедонизам, пекмезење по кафиња, пијанчење, денгубење...
Љубовта скоро и да не беше со мене цело лето.
Игри на среча ми тргна као никад до сеа. Сигурно едно 1000 евра ми пројдоа низ раце летово. Ама ако човек има во животот онолку колку што потрошил. Нема смисла да се штеди. Може за некои работи да бидеш економичен, ама да си кратиш од излагање само затоа шо не ти се наоѓа во џеб некоја сум пари не разбирам. Најчесто клабингот со поскромен буџет е бољи од клабингот шо паѓа коа имаш голем буџет.

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
паааа брзо помина, нешто ке се памти, нешто не, и така

D

DeviL_32`

Гостин
супер си поминав воа лето...Ем си отидов во Италија у Милано и ем супер си поминав со мојте другари така да воа лето најзакон :cheeky1:

Alek_Sk

If you wanna learn something, bring your mothers!
Член од
14 септември 2007
Мислења
614
Поени од реакции
18
Уште не е поминато :baeh:

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Никогаш подобро лето, секој ден, своја приказна. :)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Прин бев на одмор со моите,после бев на одмор со друштво и дечкото,се изнауживав иако не се избањав колку што сакав:uvo:Летово имаше и смеа и солзи,караници и помирувања,нови пријателства(со кајганџии истотака) и дружење,дремење до 5 саат на нет и спиење до 3ипол поручек.Расчистување на некои недовршени работи и почнување на многу нови и прекрасни.Навечер шетање,потсекање на некои спомени со кои следеше истотака смеа и многу многу многу љубов:back:Несакам да заврши,но тоа е.Секое лето си има крај,бат хеј можда и есента ке биде интересна иако идам на школо:smir:
Само ми е криво што не го извозев точакот онолку колку што сакав ова лето,а ептен ми беше мерак.Никако да се најде друштво,сите се мрзи.Бетр лак некст тајм:pipi:Краен заклучок:Преубаво лето доживеав!:pipi:

А

Ајсшутер

Гостин
Многу брзо ми помина,повеќето денови на базент со другарите,седење на форумов,испаѓање и чаршија и во покасните часеви партии дота како и седење на маало со другарите,еден одмор во Охрид супер си поминав во приватен смештај башка кај што седевне таму се паднаа 2 деца моја генерација и супер.
И сега се враќаме во школото :)

Janev

2.856
Поени од реакции
58
па добро беше дојдов во Германија во Франкфурт и тука си останав, имаше некој дешавки добри и лоши и тоа.....:smir:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Ми помина многу брзо, незнам зошто мислам дека пред 1 недела беше Јуни, јбг супер беше смех,зајбанции,седење до утринските часови и така. :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom