Како ви помина летово?

Член од
31 март 2008
Мислења
2.580
Поени од реакции
1.885
ги мразам летата.
може и затоа ми поминуваат многу досадно

Елф

of Northern Mirkwood
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.373
Поени од реакции
148
Па што знам ....
релативно досадно може дека не бев на одмор....
од друга страна и не беше толку страшно имало и поочајни лета, далекууууу полоши....
а и не беше нешто посебно топло како што знае да биде по Скопјево

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
ужасно... исто па исто и на крај уште еден погреб... ми се смачи веке секоја година да губам по некој ,,, I wish this was the last one...

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Релативно одлично....бев на одмор два пати...шетав..имав гости од странство со кои пак шетав и ми беше убаво...спиев многуу одморив...наполнив батерии..:pos2:

GothLady

Heinous
Член од
16 јуни 2008
Мислења
283
Поени од реакции
33
СУПЕР!!!! најбоље лето у мојов живот !!! закон беше !!! на одмор посебно (лудо и незаборавно) :icon_lol: многу јаки случки.
многу ми е жал што ќе заврши(за мене крај на лето е 1 септември :))-нејќем у школоооооооооооо:icon_frow
ИМА УШТЕ 5 ДЕНА :nesum:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
368
Поени од реакции
2
Pa iskreno supe mi pomna letovo.
Sekoj den na plaza, zaebancii so drustvo, izleguvanje vo diskoteki, skoro sekoja vecer koga se vrakav od diskoteka pijan....
go iskoristiv TO THE FULLEST:vozbud:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.855
Поени од реакции
22.908
на моменти досадно на моменти одлично се на се добро ,, можеше и подобро:toe:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.960
Едно од подосадните лета во мојот живот. На почетокот учење и подготовки за државна матура, па после секоја вечер излегување, на кафе со другарките, преку ден нервоза заради жештините и седење на форумов над 7 часа, некои глупи случувања, но имаше и доста интересни работи, запознав многу нови, интересни луѓе, вклучувајќи и неколкумина од кајгана и тоа би било сè.

Сега имам уште еден месец слободен, ќе пробам да уживам и да не се замарам цел септември. :)

cacikr

K@ŧ€ň©€ŧǾ
Член од
4 јануари 2008
Мислења
452
Поени од реакции
8
Епа на почетокот беше досадно (не дека после не беше)туку малку дојде на присебе,си фатив дечко што беше една од најубавите работи што ми се случија летово,после неколку дена охрид каде што беше предосадно далеку од сите:uvo:и на крајов е ок има што да се прави свадби секој викенд:vozbud:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Лето ко секое друго, топло.
По малку магично, безрезервно сексипилно, по малку боемско. :)
А како ти беше ко дојде струга :) :) :)

Лето ко лето секогаш сум поминал супер ... ова лето запознав едно чудо нови и забегани дечки , се пијанев со љуѓе од латвија 3 вечери и не знам ни како се викаја ... јаки журки имаше летово , јаки женски , јако сонце ... све си беше супер

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
Сеуште не ми поминало =) Досега беше супер,,очекувам така и да продолжи:pipi:

A

Anck-Su-Namun

Гостин
Летово, хмм...
Не знам, некако многу досадно.
На почетокот се јадев жива за една работа и многу брзо ми проаѓаше времето.
Потоа бев на Металика и од кој се вратив, деновите се поспоро и поспоро поминуваа...
уф ми се чини ко летово да е бесконечно долго.
Али тоа е, да се надеваме дека следното ќе е подобро :)

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Прекрасно, досадно, убаво, грдо, возбудливо, разочарувачки, лудо и незаборавно, со главоболение, со температури и сунчаници, црвено, во неколкучасовни журки, во ладни вечерти поминати на пристаниште и безброј погледи, лајк, "дали сте вие нормални?", во топли вечери поминати на кеј, со пристојна количина алкохол, врели денови поминати на песок и сонце, тона чоколаден сладолед и змии, во намерно давење, качување на ушка, столче, глава и разно разни останати акробатски финти во вода, во карање зашто го привлекувам кучето да не` следи, во карање зашто мачката не може да дојде со нас, во карање зашто дечко и` исто така не може со нас, со најдоброто можно друштво, со луѓе на кои очи не сакам да им` видам, со солзи, со смеа, во исчекување, во нервози, во возење колички на маање, во биљард, пикадо, фудбалче, во илеџење, во тепачки со перници, во узурпирање кревет, во терзнење, во спиење преку ден, во неспиење преку ноќ, малтретирање, изливи на љубав, многу гушкање, дооолги разговори по телефон, расправање со глупите комшии и дружење со неглупите комшии, без нет, без ТВ...

Најубавото лето до сега. И би рекла и најтапа, ама не е завршено. :icon_bigg Едно само сакам. Да не можам да речам дека е најтапа, откако навистина ќе заврши.

А за после него... После ќе пишам. :pipi::icon_cool

Kajgana Shop

На врв Bottom