Како ви помина летово?

Член од
3 септември 2008
Мислења
49
Поени од реакции
0
Подосадно лето не сум имала никогаш во животот.
Во принцип мразам лета, јас сум зимска личност... Ама никогаш не ми се десило да имам толку досадно лето.
kako moze da ti bide dosadno vo leto?
ne mi e jasno ....letoto e ednostavno izmizleno da uzivas da ne se zamaras so nikoj i nisto da spies da pies da pusis :kesa: da se zurkas da prajs gluposti da go izneveris deckoto/devojkata da se zaljubis da gi izlazes tvoite deka si spiel/a vo hotel a ti ustvari koj znae kade (i so kogo) :pos2: mada seto toa moze da se pravi vo bilo koe vreme od godinata ama togas imame obvrski razni i ne e isto kako vo leto se na se leto si e leto nezamenlivo
inace ja si pominav extra naprajv se od gorenavedenoto :vozbud:

a da zaborajv.... najdobar del od letoto bese ohrid....brao za ohrigani extra luge se ...i za prilepcani (ama nema da vi kazam zasto)

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Летово беше топ. Ми помина набрзина и со многу нови фацки што ми го направија уште поинтересно.Сакам пак:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Нема што да лажам, помина совршено. Дури ќе се сложиме дека есента не можеме да ја дочекаме поспремни... :back::salut:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Воа лето,по неговиот топол идиотизам,беше комплетно контрастно од минатото,ама сепак...убавината на есента(која е НАЈМНОГУ контрастна од минатата есен,не ми се веруеше дека може така да биде некогаш),надокнади сето тоа,со нејзината жолтост.
Сакам есен.

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
Pasivno, ama ona bas bas pasivno, bas pasivno... :)
Spienje, lezarenje, dzabolebarenje, pienje, pusenje cigari ( ova mora da se naglasi, zosto ima bajagi zlonamerni tipaci na forumov :) ), i pak spienje, lezarenje.... i onaka , nekoi zadnji 3-4 meseci....

Д

Демијан

Гостин
Ова лето беше најдобро.Немам зборови а летово.Бугарија:wink:, Охрид...Момци идете у Несебар!!!! Само тоа можам да ви го кажам!!!!Несебар е превртување!!!

Д

Демијан

Гостин
хаха.не шала на страна од сеа каков Охрид беее,може таму само за викенд,инаше за подолго никако.Бугарија му е мајката!!

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Па некако побавно од другите години можеби дека повеќе време ама шо знам интересно беше , не толку авантуристичко како лани, ова година малку по пасивно :) ама сепак имаше глупости и моменти шо ќе се запамтат :vozbud:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Лабараториски.......
Ама сепак 6 недели во Берлин беа одлични.

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Прекрасно. Како и секое претходно. Само што за разлика од претходните, летово не се прибрав во Скопје, освен на крајот на јули кога бев речиси сама тука, а СИТЕ беа на одмори... Е, само тогаш бев тука... и не ми беше досадно, пак се снаоѓав иако друштвото ми беше сведено на минимум, си наоѓав занимации.

Инаку, секаде кај што бев надвор од градов си поминав убаво, и во Кочани, и во Сончев Брег, и во Градско, и во Охрид, и во Берлин, и во Кавадарци :pipi: Не ми се верува колку пати се пакував и распакував и колку “генералки“ ми направи машината за перење во дует со мајка ми. Берлин посебно ми остана во убаво сеќавање, мноогу убаво доживување ми беше...

Само криво ми е што многу работи не направив. Не најдов време за добри книги и филмови, не бев на многу договорени кафиња, не возев ролери, не купив табла, некако... не најдов време за многу работи кои би сакала да ги направам :/

Друго... добро ми помина матурата, љубов имав на претек, другарство такоѓе (пу, пу!), факултет упишав, глумев, пеев, играв, се смеев, сакав, бев среќна и така натака. И малку сум патетична. Ок, доволно е. Убаво лето, чао.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.857
Поени од реакции
50.259
ми помина 90% у хоризонтала легнат и безполезен,ако треба да наведам “highlits’’ нема да најдам ништо,поима неам вакво пасивно лето сум немал у животов :icon_neut :)

Kajgana Shop

На врв Bottom