Имам многу осетливи усни и мора постојано да ставам лабело. Го користам на Rosal од мед и млеко скоро секогаш.
Сјаеви имам во изобилство, најчесто безбојни, месо боја. Ги купувам од козметички продавници или од било кое друго место каде што знам дека има квалитет, но никако од тезги на пазар. Не да не се квалитетни, се лепат на уста како секундарен лепак
И кармини ретко користам, некогаш кога ќе ме фатат точките знам да ставам, па неодамна ми се случи и црвен да ставам
Za obicno izleguvanje koristam labelo na Nivea a za na vecer...nekoj pojak sjaj/karmin na Artdeco. Ama imam kupeno sjajcinja i za 50 den(ne mi smeta):icon_mrgr
bez labelo ne iskacam od doma i go koristam na Rosal pretty girl kako zastiten znak mi e sekogas e so mene i stalno me zafrkavaat zaso na 15 minuti stavam si labelo
Си имам од Росал лабело за надвор кога сум, а по дома крема обично си ставам.
Не практикувам сјаеви и кармини зашто ме нервираат, само некогаш, во екстрени ситуации.
Sekogas koristam razlicno labelo.Imav edno Germanija, pa Rosal, pa edno makedonsko( voopsto ne me bendisa) i sega imam od Nivea, super e, nekoj nov vkus ima.
Mашко сум али пуни усни иам (стварно) и си ги негуем...Ама само низ дома коа сум,односно си ставам крема нивеа и ја оставам додека сама не исчезне,упие или како уште се вика и усните ми се тамаМ!
секојдневно користам лабело,имам многу нежни усни и на студов ми распукуваат.имам најразлични лабела,ама најубаво ми е обичното нивеа.за искачање обавезно користам сјај-убаво изгледа,а пак заштитува.имам најразлични вкусови,ама најчесто ги бирам бледо розеви или месо боја.едноставно нигде не идам без сјај:lollipop:
Користам лабела, и тоа многу. Од вкусовиии... Ванила најмногу сакам. Јагоди, малини и остало шумско овошје, не фала.
Поретко сјај, кармин - ич. Nivea рулз.
полрај тоа што секојдневно си користам лабело, понекогаш си ставам мед на усните, ем како сјајче му доаѓа, а и супер ми ги омекнува.. а и многу ретко онака со цеткицката за заби со гумата од другата страна да ги затријам , чисто онака хигиенски... то е то
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.