Dolphin
Pirate of the Caribbean
- Член од
- 3 март 2005
- Мислења
- 1.296
- Поени од реакции
- 57
Fortune напиша:Чудно нешто имам забележано на форумов. Ако некој се изјаснува дека курви се само жени кои наплаќаат за своите услуги, ќе биде против врска меѓу партнери од различна вера. Ако не ги мрази хомосексуалците, ќе ги осудува оние кои му се препуштаат на задоволството. И сите овие работи кои ги спомнав во различни варијации.
Ако си либерален - биди навистина либерален. Аман со тие етикетирања.
Либерален сум до бесвест. Само не ми чепкај у врска. Тројки и четворки кај мене дома ќе бидат оцени за кои што ќе се лутам на моите деца! Иначе се останато е ок, што се случува во светот.
Ај еден пример. 22 бев излезен со двајца другари ми приоѓа бомба згодна девојка и ми вика ако може да се упознаеме. Ја целиот среќен, а она после 2 минути ми вика:
- Му се свиѓаш на другар ми, прашува дали и малку има шанси, или си скроз стрејт. Се насмеав и и реков дека сум скроз стрејт. И толку. Али после моите 2 другари (од Охрида града) ќе ме утепаа. Оти не кажа дека може да проба, па после фино лепо ќе го изнесеше надвор на муабет, па таму фино лепо ќе го измававме... Бог да чува бе!!!