Како би реагирале ако ви се пушта личност од истиот пол?

Член од
20 јули 2006
Мислења
260
Поени од реакции
10
Па да јас зборев за комплиментите.Дека не значи ако ти даде комплимент дека ти се пушта.Е сега ако е таа личност толку храбра и отворена да пошне раце да ми пушта фино и културно би и кажала дека не е мој тип.Мада не ми се верува некој да почне да те гали така,ама ај се има на светов.Али 100% не би ја удрила.Па чекај машките знаат да бидат и понападни во пуштањето и не сум удрила,а треба да удрам девојка која ми се пушта затоа што е хомосексуалка?Нееееее...:helou:
Neee daleku od toa deka bi ja udrila.Nejzin izbor si e.Ama neznam zashto mene toa iskreno me plashi kako shto kazav i begam na 100km.A veruvaj,posle malce alkohol devojkite se opushtaat,taka da nishto da ne te cudi

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Mi se ima deseno toa mi se pusti ednas eden peder mu rekov ke te zamolam najubavo da se trgnes na 20 metri od mene , posto mrzam pedei i malce mi fali da ti puknam boks , ok? I on takov Ok i se trgna

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.910
Поени од реакции
50.602
Mi se ima deseno toa mi se pusti ednas eden peder mu rekov ke te zamolam najubavo da se trgnes na 20 metri od mene , posto mrzam pedei i malce mi fali da ti puknam boks , ok? I on takov Ok i se trgna
oфф топик.ова на утакмица се деси така:bil:

он.топик со убаво ке му кажам дечко терај и ке си се тргне,а и не ми е јасно за ова тепање педери и све тоа па они све се бидери и такви некои разбацани јаки дечки се sd

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А не знам зашто голем дел од постовите што ги прочитав беа : Ако ми се пушти ќе го искршам од ќотек,ќе го натепам.Де бре луѓе,може убаво да речете не сум заинтересиран или пак евентуално ако е упорен да му подвикнете остај ме на мир.Што сте запнале сите да тепате или со насилство.
Разбирам дека не е пријатно,ама не мора да тепате.

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
А не знам зашто голем дел од постовите што ги прочитав беа : Ако ми се пушти ќе го искршам од ќотек,ќе го натепам.Де бре луѓе,може убаво да речете не сум заинтересиран или пак евентуално ако е упорен да му подвикнете остај ме на мир.Што сте запнале сите да тепате или со насилство.
Разбирам дека не е пријатно,ама не мора да тепате.
Јас па оптимиста, све се надевам дека СЕ ЗАЕБАВААТ кога зборат за тепање. Ако не е така, тогаш УА мужи,ТАПА СТЕ! Ако непријатните ситуаци во животот ги решавате со започнување тепачка .. не сакам да се дружам со вас! :nesvest: (Претпоставувам дека ни вие нејќете со мене, и баш фино што се согласуваме бар за нешто).

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
ако ми се пушта го одбегнувам

D

Delux

Гостин
Јас мислам дека ќе си отиде со скршена вилица или сино око...тука не постои култура,единствено некултура!!

jass

Aut viam inveniam aut faciam!
Член од
25 август 2007
Мислења
328
Поени од реакции
4
Mi se ima pustano zena cudno bese. Bev vo eden pab so drugarki i dojde devojkava be ubava zgodna doterana pocna da pravi nekoj opst muabet i posle mi se svrte na mene i mi vika sakas da dojdes so mene? I rekov kade? Vika kaj mene doma vaka i vaka rabotava mi se svigjas ama bas onaka direkno i rekov deka ne sum gej, deka ne sum zainteresirana devojkata posle si se trgna i tolku bese toa.

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
прво ќе сум WTF
па после ќе му кажам не си мој тип...по малце си...шознам, некако....машко...

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Би му упатил поглед во кој искажувам гадење ... Ако продолжи - се знае боксот, и го ставам во кома. (=

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
ma nema predupreduvanje pravo u ocite go mskam boks.. Pozz!

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Елегантно би му дал на знаење дека јас сум си ептен стрејт и дека истополови авантури не ме интересираат.
Не сум толку мачо тип да мавам боксови.

Член од
1 февруари 2008
Мислења
260
Поени од реакции
2
Mi se ima pustano zena cudno bese. Bev vo eden pab so drugarki i dojde devojkava be ubava zgodna doterana pocna da pravi nekoj opst muabet i posle mi se svrte na mene i mi vika sakas da dojdes so mene? I rekov kade? Vika kaj mene doma vaka i vaka rabotava mi se svigjas ama bas onaka direkno i rekov deka ne sum gej, deka ne sum zainteresirana devojkata posle si se trgna i tolku bese toa.
LELE:vozbud::vozbud:

So ne me vikna mene , aj cccc....

Inaku ako neka se pustat i taka ke ima na koj da treniram dzudo...

Член од
9 февруари 2008
Мислења
542
Поени од реакции
15
hehe, ne mi se slucilo no ako mi se sluci bi i ekla da otstapi deka ne sum "obratna" mislam bez da se navredi.....:D

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Кое такво ви е бе на вас? "Ми се пушти, го искршам од маање...". Уау.

На кој начин и по кој основ уопште он те загрозува ако ти даде до знаење дека му се допаѓаш? Хомофобичен маж... :icon_roll Да не навлегувам понатаму, ама таквиот агресивен став кон горе споменатата ситуација доволно говори сам по себе.
Ни случајно "не, фала". Боксот. Одма!

Друго е ако не се разбира од збор. Што е ретко. И мене ми се случило да ме замараат, па другар да се поткачи со него, ама пак, не се испотепале бе.

Kajgana Shop

На врв Bottom