Како би реагирале ако ви се пушта личност од истиот пол?

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Za da mi se 'pushta' nekoja 'dvocefka' treba taka da se ponasham od NEMAJKADE nikoj na nikogo ne mu se pushta! Taka da neka odgovaraat tie so takvi maniri!

Filip89

Македоникус
Член од
1 март 2007
Мислења
528
Поени од реакции
4
Да ми се пушта некој пешо, прво со убаво ке му казам да си брка работа, а ако е досаден и упорен пешкото мозе и флаша да попие, па да си иде дома со пукнат нос.

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
Jas mislam deka homoseksualnosta bilo na koj nacin e odvratno nesto.Znam deka mnogu maski mislat deka lezbejkite se sexy no jas sum strogo protiv toa.Dobro be kako moze da e sexy???Navistina gadna rabota e homoseksualnosta i se mislam deka ke bide mnogu rasprostraneto vo idnina :(

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
Па, зависи од многу фактори. У принцип се обидувам да ги третирам исто како што би ги третирала личностите од спротивниот пол .. ама обично испаѓа да сум многу поблага во корпирањето. Досеа ми се пуштале само премногу грди и премногу нафурани женски; јеби га, си имам јас стандарди.

Ама може да се случи, ако сум слободна и ако типката е згодна и забавна, ми се допаѓа, и ми е другарка .. никогаш не се знае што носи животот :)

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Како што прочитав машкиве од форумов се само за во ринг.Која ви е таа цивилизација ако некој ти даде комплимент и ти го скршиш од ќотек?Епа ај и ние женските да почнеме да ги тепаме машките што цело време не меркаат и ни се пуштаат.Секој има право на свој избор.Нивно е да ни дадат комплимент а наше е да одбиеме(доколку сакаме).Ми се има случено да ми се пушта девојка.И се заблагодарив и и кажав дека ме привлекува машкиот род.Кога доаѓа комплимент од ист пол е вистински.Секој дечко може да ми пријде и да ми каже колку сум убава ама ако дојде тоа од женска страна тогаш е вистински.

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Како што прочитав машкиве од форумов се само за во ринг.Која ви е таа цивилизација ако некој ти даде комплимент и ти го скршиш од ќотек?Епа ај и ние женските да почнеме да ги тепаме машките што цело време не меркаат и ни се пуштаат.Секој има право на свој избор.Нивно е да ни дадат комплимент а наше е да одбиеме(доколку сакаме).Ми се има случено да ми се пушта девојка.И се заблагодарив и и кажав дека ме привлекува машкиот род.Кога доаѓа комплимент од ист пол е вистински.Секој дечко може да ми пријде и да ми каже колку сум убава ама ако дојде тоа од женска страна тогаш е вистински.
Зашто мора да биде вистински?

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Женско на женско кога дава комплимент е искрен без притоа да очекува нешто.Исто како што е машко на машко да даде комплимент.Мене многу пати ми се има случено девојка да ми каже дека добро изгледам.И што?Тоа значи ми се пушта?Не,само ми дава еден искрен комплимент,како што и јас го имам направено тоа многу пати.Некој ако каже дека убаво изгледаш не значи дека ти се пушта,па и да е така не знам зашто сите се чувствуваат загрозени за својата сексуална ориентација.

N

n/a

Гостин
:vozbud::vozbud::vozbud: decki...aj git,setnja...
:nenene: okani mi se be da ti je..m sve po spisku !!!
:angry3::angry3::angry3: E s`k ke ti jebu majku radodajku sto te e istresla ovakav na krivinu...S`k lumperaj cu da ti pevam na uvce....
:sakas_ustUlepsaa li sam te be...Roki...
Nemoj da mi cmizdris tuj,govedo :angry3:
I za pamet da ti bude za drugi put,mungare edno !!!:star:
Nemoj da si zucnaja...smesta ima da idem po popa i da te zarovim tuj kao kuce kosku.:pop:
Zivotinjo edna nevakcinisana!!!:nerv:

Член од
20 јули 2006
Мислења
260
Поени од реакции
10
Женско на женско кога дава комплимент е искрен без притоа да очекува нешто.Исто како што е машко на машко да даде комплимент.Мене многу пати ми се има случено девојка да ми каже дека добро изгледам.И што?Тоа значи ми се пушта?Не,само ми дава еден искрен комплимент,како што и јас го имам направено тоа многу пати.Некој ако каже дека убаво изгледаш не значи дека ти се пушта,па и да е така не знам зашто сите се чувствуваат загрозени за својата сексуална ориентација.
Vidi kompliment e edna rabota,a "pushtanje" e sosema druga.Mislam ne deka se vo kontradikcija ama koga se' se zavrshuva so eden kompliment super, duri i kje se izraduvam mozda:smir: ama koga devojka kje pocne da stava race na mene humhm ne gledam bash taka kosmopolitski na rabotite.Mi se ima sluceno povekje pati vo diskoteka i neznam zoshto ama me plashi, daleku povekje nego da beshe mashko i dzom na drugiot kraj na diskotekata:vozbud:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ако некој ми се пушта ќе го шинуам од маајне, родена мајка да не може да го препознае, на сослушување во количка да дојде:vozbud:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Ако некој ми се пушта ќе го шинуам од маајне, родена мајка да не може да го препознае, на сослушување во количка да дојде:vozbud:
Чомбе срце... сакаш да го гледаме заедно... Манчестер во недела?! :smir: :wub:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Чомбе срце... сакаш да го гледаме заедно... Манчестер во недела?! :smir: :wub:
Не е проблем, во Сабота е ама ако сакаш недела и репризата ќе ја гледаме:helou:

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Vidi kompliment e edna rabota,a "pushtanje" e sosema druga.Mislam ne deka se vo kontradikcija ama koga se' se zavrshuva so eden kompliment super, duri i kje se izraduvam mozda:smir: ama koga devojka kje pocne da stava race na mene humhm ne gledam bash taka kosmopolitski na rabotite.Mi se ima sluceno povekje pati vo diskoteka i neznam zoshto ama me plashi, daleku povekje nego da beshe mashko i dzom na drugiot kraj na diskotekata:vozbud:
Па да јас зборев за комплиментите.Дека не значи ако ти даде комплимент дека ти се пушта.Е сега ако е таа личност толку храбра и отворена да пошне раце да ми пушта фино и културно би и кажала дека не е мој тип.Мада не ми се верува некој да почне да те гали така,ама ај се има на светов.Али 100% не би ја удрила.Па чекај машките знаат да бидат и понападни во пуштањето и не сум удрила,а треба да удрам девојка која ми се пушта затоа што е хомосексуалка?Нееееее...:helou:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Гнасно...не сакам ни да помислам на тоа.
Немам ништо против хомосексуалците,ама гадно е сепак,шо да праам...

Kajgana Shop

На врв Bottom