Како би реагирале ако ви се пушта личност од истиот пол?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Леле Ирена ами што стана со Ејсид? Замисли да не сака бисексуалки ... :? А за сликањето, зашто не му кажа на дечкото да ве слика со девојката па да те фане и тебе за да е поцврст доказот? :lol: :lol: :lol:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.496
Поени од реакции
8.017
Мене ми се пушти еден другар, спиеф кај типот дома, ама беф тооолку уморен што и да беше женско ке ја одбиеф. Инаку го одбив фино културно, а коа почна тој со она наговарањето па ова па она... јас се преправав дека спијам, после тоа навистина заспав... не се сеќавам колку зборувал другарот. Сепак тоа не влијаеше негативно на нашето другарство.

Член од
15 јули 2005
Мислења
972
Поени од реакции
16
Tonchie напиша:
Мене ми се пушти еден другар, спиеф кај типот дома, ама беф тооолку уморен што и да беше женско ке ја одбиеф. Инаку го одбив фино културно, а коа почна тој со она наговарањето па ова па она... јас се преправав дека спијам, после тоа навистина заспав... не се сеќавам колку зборувал другарот. Сепак тоа не влијаеше негативно на нашето другарство.
A ti siguren si deka nisto ne ti napravil dodeka si spiel. :? :? :? :roll:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.496
Поени од реакции
8.017
Па наредното утро немаше никакви траги на злостор.
8) 8) 8) 8)

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Да ми се пушта некој од ист пол... нема шанси... досеа никој... а да ми се пушта некој... се знае што следи... извини дечки иам да ти кажам нешо... и следува 3 кила боксови, 5 кила клоци и 9 кила нокаути и 1 кило истерување од врата од некоја дискотека или клуб... па нека плаќа пак карта за да влезе внатре :lol: :lol: :lol:

А лезбејка т.е. бисексуалка да ми се пушта ммммм њами њами... па уше со другарка да е исто бисексуалка... охохохо па уше да ме носат негде у стан... ќе се преселам кај нив... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
i mene mi se ima sluceno da mi se pusta licnost od isti pol... edna koleska od rabota...
kako reagirav ??
pa taka fino lepo i objasniv deka mene samo mazi me interesiraat :mrgreen:

J

Johnny Stulic

Гостин
A be so znam nikogas ne sum bil vo takva situacija. Vo takov slucaj "ne daj boze" ce mu recam "drugarce lajes pod pogresno drvo" :D P.S. A be baska so si gej si bil i peder be coek :D :D

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
јас во средно во клас имав еден „другар„ кој јавно се деклрарирасе дека е ГЕЈчо, се пушташе на кого ке стигнесе (па дури и на професори), кај мене еднаш проба ама не му успеа, го опоменав на почетокот (му кажав дека мене исклучиво женски ми се свиѓаат), он продолжи, па го опоменав, и на крај виде невиде се откажа.

S

Sasha

Гостин
Mene mi se imaat pustano poveke lezbejki,no bidejki ne sum mnogu zainteresirana za istiot pol,sekogas smireno im objasnuvav deka ne sum zainteresirana za takvo nesto!

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Acid напиша:
Не ме сфаќајте погрешно, немам омраза кон хомосексуалците.
Само реков, како и секој останат напорен, недокажан, човек што не се разбира од фин збор - би го избоксирал.
Човек се учи со збор, нели? Епа ако нејќе топлото братче, ќе му скршам вратче. Ми се лоши од самата помисла некој да ми се пушта, незнам што ќе напраам нејќам ни да помислам. Не е ова сега ја анти гејови едно друго, нивно право ама да си седат на страна и бај д веј што повеќе педери толку повеќе слободни женски:vozbud:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
не ми се има случено тоа,но доколку се случи прво фино и пристојно ќе ја одбијам со образложение дека мене ми се свиѓаат особи од спротивниот пол - т.е машки,а ако и понатаму настојува ќе почнам дрско да се понашам

Dark Butterfly

Желна за секс
Член од
6 февруари 2007
Мислења
5
Поени од реакции
5
Би реагирала најнормално но, сепак не би се опуштала премногу со таа особа. Иако ми се десиле неколку случки да ми се пуштаат девојчиња.... сепак НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Ми се случило еднаш до сега. Не ми беше денот, а ни вечерта, и само уште тоа ми фалеше на крајот... Ништо, дојде една девојка, се потпре до мене на шанкот, ми кажа два - три збора... Ја погледнав уште еднаш, па наоколу (мислев дека ме зезаат другарчињата или нешто слично...), се насмеав така... Нешто меѓу смеење и плачење... Си собрав пијачката и си станав. И додека си одев, и одмавнав со главата. Кратко и јасно - НЕ.
Инаку, кога би инсистирала, би и` објаснила најљубезно дека не ме интересираат девојки.

Kajgana Shop

На врв Bottom