Како би реагирале ако ви се пушта личност од истиот пол?

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
прво :vozbud: па :nerv: после:pishtoldzкомбинирани методи:violent1:и ова може:sakas_ustпа он:pred:и на крај се знае:pop:

Rambo II

.::MoneySpiner::.
Член од
3 февруари 2007
Мислења
244
Поени од реакции
1
Ke go fatam na shutevi,shamari,kloci,boksovi ...i na kraj ke go utepam!

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
jas mu se pustav na rambo II na drugarski na4in ama :) nisto

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Од преги ве читам сите машки ако му се пуштел ке го избоксирал не значи оти е педер не знае да се тепа.

П.С Нем да ме сватите погрешно не сум предер си имам женска.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Ќе му се пуштам и ја :)

Ќе го филмам малце и ќе му речам замижи да ти дам еден kiss и ко ке му ја опнам една цел ден глупости ќе зборвит

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
Незнам дали би имал трпеније да му кажам културно отстапи...би го избиксал на лице место.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Аман бе мУжи бре, сВе тепачи. :classic:

Не ми се случило инаку, а во случај да ми се случи, фино и културно би и објаснила дека кога би ме палеле жени, со задоволство би ја плеснала. :) Едноставно дека не сум заинтересирана.

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
PSYtisfaction напиша:
Аман бе мУжи бре, сВе тепачи. :classic:

Не ми се случило инаку, а во случај да ми се случи, фино и културно би и објаснила дека кога би ме палеле жени, со задоволство би ја плеснала. :) Едноставно дека не сум заинтересирана.
уфф....стварно, муживе не да се манги, не да се тепачи, Швраци не им е рамен бе еееј! :vozbud:

инаку, хех, не ми се случило такво нешто до сега, ама ако се случи, фино лепо ќе си кажам дека не сум заинтересиран. Ќе го игнорирам цела вечер, па он шо сака нека праи, нека се пези пред народот, да му се смее цело друштво, тоа поише боли од тупаницата, пошо не се мали шансите и вас да ви го стапнат ќотекот. Ако е педер не значи дека не знае да се тепа ;)

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
Bi se zafrkavala definitivno :):) Ali i ako pocne da NAPAGJA( DA ME BACUVA I SL) ima da i zalepam edna pa ke vidi ubavo :):):):)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
IVA_SKORPIJA напиша:
Bi se zafrkavala definitivno :):) Ali i ako pocne da NAPAGJA( DA ME BACUVA I SL) ima da i zalepam edna pa ke vidi ubavo :):):):)
Не само маживе тепачи шо се,па и жениве се набилдале и они ќе тепаат:uvo: .Кога го прочитав она ме напаѓа ме бацува и слично, пред очи ми излезе едно жениште-манијачиште :pos2: дај ве молам немојте со вакви,незнам дали да плачам или да се смеам.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
da mi se pushta ????????
na sto ti licam vas be gey :) :) :) :) :pos2:
ma nema sansi :) pi pocnal dobra predigra ... pa sexy muabet.. i koga ke se nastrvi eden shut vo megunozjeto... :)
i ke se iznasmeam xixixixixixixixxixi

gay-ofi poveke ..zenski poveke za nas :) xixixiix
do dusha iskren da sum poznavam eden gay- prijatelski nastoren decko :) ama voopsto ne lici deka e :) ima zenska i ima decko i to

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Ako mi se pusta lice od isti pol sto ke rece masko, ke go prifatam flertot so zadovolstvo. Ke se zezame cela vecer i ke go izvedam nadvor na odenje. U meguvreme od WC ke pratam sms na dva tri drugari da me cekaat nadvor. E posle toa verojatno ke mu gi zdrobime OO i onaka uste dve tri vospitni sekoj ke mu podeli, kolku da ima spomen.

Gravity Grave

Voice of the Voiceless
Член од
27 март 2006
Мислења
774
Поени од реакции
11
У прнцип додека не му пуштиш некој сигнал нема ни да ти пријде. Немав до сега таков случај, но и да имам другарски ке му советувам да не си бара беља. Сигурен сум дека нема да биде упорен до таа мерка да му скокам по черепот на крај!:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom