Како би реагирале ако ви се пушта личност од истиот пол?

F

filmadzijka

Гостин
PSYtisfaction напиша:
Аман бе мУжи бре, сВе тепачи. :classic:

Не ми се случило инаку, а во случај да ми се случи, фино и културно би и објаснила дека кога би ме палеле жени, со задоволство би ја плеснала. :) Едноставно дека не сум заинтересирана.
Fala bogu eden civiliziran stav.
Ta ako se gay, ne se manijaci!
Ssto se isplassile site, pa so kjotek ke vrakjaat, pa ke ja vikaat konjicata ili artilerijata.:pos2:

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
мене ми се има случено да ме залапа школска и што ништо
само ,,малку,, и се смеев влице, мислам се топкав од смеење :pos2:
арно шо не и смрдеше здивот (позната беше по тоа) и на крај знајте шо: СИ ИГРАЛЕ ВИСТИНА ИЛИ ПРЕДИЗВИК:tapp:

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
За такви луѓе само :violent1: ... Не дај господ некогаш на власт да дојдам, сите ќе ги поништам до еден...

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Pa nema da flertuvam ama nema ni da pravam skandali nego fino ke kazam deka se sum po tie raboti.E sea ako prodolzi da insistira togas moze da bide loso po nego.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
31
Поени од реакции
0
e kako de?

mi se ima pusteno i se ukociv,mislam neznaev so da recam ili napraam,abe ubo si bese devojceto ama ne bese mestoto:nesum: He he...he..abe znaes maskite kolku se palat na dve zenski...:vozbud::vozbud:

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
јахутерминал напиша:
Еве нешто, ама ова далеку е од пуштање...
Кутар изговор на нафурани граѓанини кои мислат дека сопствената "хетеросекслуаност" е загрозена од група педери.

Колку типично.

Ја да бев, ќе ви дадев и пиштоли, а може и по некој калашников, или тенк.

јахутерминал

impressed by gay people
Член од
26 јануари 2007
Мислења
778
Поени од реакции
7
Toreador напиша:
Кутар изговор на нафурани граѓанини кои мислат дека сопствената "хетеросекслуаност" е загрозена од група педери.

Колку типично.

Ја да бев, ќе ви дадев и пиштоли, а може и по некој калашников, или тенк.
Јас не реков дека ќе тепам некој ако ми се пушти од спротивниот пол. Туку учтиво ќе му кажам да се тргне дека не ме привлекува. А наведов само пример што се случува во соседните држави.

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Гижо напиша:
....дали женските би прифатиле флертување со лезбејка?
Ја би! Не дека нешто ме привлекуваат женски, онака од радозналост!

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.912
Поени од реакции
50.619
Па богами онака не ми се има обесено некој буљаш ама имав ставено слика на еден сајт и тој некој ми пишал ''Знам дека си пишал хетеро ама јас пак да си пробам'' на тоа му одговив ''Пробај другар со брат ти и татко ти мене остај ме'' кој знае што напраил

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
MkForces напиша:
За такви луѓе само :violent1: ... Не дај господ некогаш на власт да дојдам, сите ќе ги поништам до еден...
како што и сам рече...не дај Господ некогаш на власт да дојдеш
:tapp: јас иначе дефинитивно нема да праам паника, да се тепам или слично...ако не ми се допаѓа ќе и речам да отстапи, а ако ми се допаѓа...немам предрасуди јас, сите ги сакам ако се доволно вредни за мојата љубов :)

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Ке бегам бегај таму мањачиште ке ми се пушта бегај таму сеа наскоро ке глеате клип со едно дете од кај мене од школо на 5 години го силувале мамата нивна а тоа мањачиштето зивее кај мене на улица:pishtoldz:pishtoldz

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ќе му речам: Ами јас не знаев ути си бил педерС баго мајката :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom