Каков мобилен користите во моментов?

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
е немам пробано со толку многу мб. ама сепак софтверот е добар нема некој грешки во ситни работи кој што нервираат
i zaboraiv drugo nesto ne mi se sviga poso e LG i nema temi za nego a i ne gi podrzuva site igri mislam skoro i da ne pravat takvi raboti za LG...
na pocetok milsev top e telephonceto nisto ne mu fali ama ima mnogu onaka sitni nedostatoci sto duri i nekoj drug poslab tel od SonyErikson ili Nokia gi ima..
toa mislam najloso e so e LG

p.s. ne me svakaj pogresno samo kazuvam raboti za da bide top i da ne mora uopste da go menis vo narednite 2 godini poso tehnologijata brzo se razviva...:wink:

Е

експерт

Гостин
Моментално користам три телефони, за секоја мобилна мрежа по еден:
од вип за пораки од фејсбук (оти само вип нуди ваква услуга и многу ми користи, наместо да се вклучувам на секое да видам што има, известен сум во реално време)

од космофон за 3г интернет (оти е поефтин од т-мобиле и можам повеќе пати месечно да активирам пакет)

од т-мобиле како број што сите ми го знаат и за разговори (оти сите пријатели и роднини се на т-мобиле и поефтино е)

Сакам сите овие услуги да ги нуди една мрежа и да носам еден телефон!

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Sony Ericsson W810i ( мазга ) али ептен сум попален сега по HTC па здравје само шо ке дадат плата зимам некој HTC.... само се мислам што HTC...

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
моментално иам два(Nokia n97, IPhone 3gs) али планирам сеа и двата да ги продадам и да си го зеам ова :)

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.535
Поени од реакции
4.377
Од денес сум горд корисник на Нокиа 5530 Експрес Мјузик :vozbud: најубав роденденски подарот до сега :)

Kajgana Shop

На врв Bottom