- Член од
- 17 март 2007
- Мислења
- 702
- Поени од реакции
- 26
Сини сливи? Супер! А сливова ракиjа правите ли?5 хектари сливи, и професионални аргати кој ке ги одржават.
10 000 евра не ти бегат... годишно .. чисти пари. сега за сега ние имаме 1 хектар![]()
Сини сливи? Супер! А сливова ракиjа правите ли?5 хектари сливи, и професионални аргати кој ке ги одржават.
10 000 евра не ти бегат... годишно .. чисти пари. сега за сега ние имаме 1 хектар![]()
Недев, ми текна на Сливенска перла...Добра ракика. И мускатова не е лоша.:star:Сини сливи? Супер! А сливова ракиjа правите ли?
Не, ја продаваме.Сини сливи? Супер! А сливова ракиjа правите ли?
Да, не е лоша, но е гроздова ;-) А аз предпочитам сливовата. Наj-добрата в БГ jа правjат в ТроjанНедев, ми текна на Сливенска перла...Добра ракика. И мускатова не е лоша.:star:
Тоа веке не е ракија, туку лек за душа и тело:pos2:.Да, не е лоша, но е гроздова ;-) А аз предпочитам сливовата. Наj-добрата в БГ jа правjат в Троjан
сори за офтопика... а ште видим кога ште опитам вашата "Тиквешка жолта"... все се каньа да си направjа екскурзиjа и все отлагам...
Шмики, 20 000 евра за Охрид не са ли малко?
Не да се малкуууууууууууууууШмики, 20 000 евра за Охрид не са ли малко?
За Куба моеш и со 500 евра да пројдеш. Ефтино е.Ајјјјјјј со 2000 евра одма отварам кладилница(мада мислам дека нема да иам доволно пари ама ке рокам на црно) или се селам у Охрид и преку лето ке издавам куќата и ке возам комбе како миниавтобус од тоа има пари. а па на крај краева ке си ке идам негде на Куба или Хаваи и ке ладам јајца као човек.
Дај сега одма 1000 евра па после ќе видиме...Ќе ја купам Кајгана и ќе ги ставам Let 3 и Небо666 за Администратори.
Ама за тоа ми треба 200000 евра минимум.
За таков бизнис треба да си кељав, билдер и да немаш страв од полиција.Lihva :pos2: