Каков бизнис би започнале со 20.000 евра?

• Креатор на темата Креатор на темата Dejan]
  • Време на започнување Време на започнување
5 хектари сливи, и професионални аргати кој ке ги одржават.
10 000 евра не ти бегат... годишно .. чисти пари. сега за сега ние имаме 1 хектар :)

Сини сливи? Супер! А сливова ракиjа правите ли?

Ајјјјјјј со 2000 евра одма отварам кладилница(мада мислам дека нема да иам доволно пари ама ке рокам на црно) или се селам у Охрид и преку лето ке издавам куќата и ке возам комбе како миниавтобус од тоа има пари. а па на крај краева ке си ке идам негде на Куба или Хаваи и ке ладам јајца као човек.

Недев, ми текна на Сливенска перла...Добра ракика. И мускатова не е лоша.:star:

Да, не е лоша, но е гроздова ;-) А аз предпочитам сливовата. Наj-добрата в БГ jа правjат в Троjан
сори за офтопика... а ште видим кога ште опитам вашата "Тиквешка жолта"... все се каньа да си направjа екскурзиjа и все отлагам...

Шмики, 20 000 евра за Охрид не са ли малко?

Да, не е лоша, но е гроздова ;-) А аз предпочитам сливовата. Наj-добрата в БГ jа правjат в Троjан
сори за офтопика... а ште видим кога ште опитам вашата "Тиквешка жолта"... все се каньа да си направjа екскурзиjа и все отлагам...

Шмики, 20 000 евра за Охрид не са ли малко?

Тоа веке не е ракија, туку лек за душа и тело:pos2:.

bi posadil mn marihuana hahahahaha se zezam pa nezz bi otvoril lkadilnica ama moze ke mi bidat malce parite:kesa:
ili koa ke ima izbori za partija bi gi vlozil vo kampanjata i da vidite posle kako se vrakaat pari:D

Ајјјјјјј со 2000 евра одма отварам кладилница(мада мислам дека нема да иам доволно пари ама ке рокам на црно) или се селам у Охрид и преку лето ке издавам куќата и ке возам комбе како миниавтобус од тоа има пари. а па на крај краева ке си ке идам негде на Куба или Хаваи и ке ладам јајца као човек.
За Куба моеш и со 500 евра да пројдеш. Ефтино е.

Хехе, за кладилница ви треба најмалце 300.000 евра да имате во банката, за случајни исплати.

Ќе ја купам Кајгана и ќе ги ставам Let 3 и Небо666 за Администратори.
Ама за тоа ми треба 200000 евра минимум.

Одма праам фолии и садам јагоди ... колку пара има у тоа не сте свесни .. една тетка од едно ко4анско село има отворено ваков бизнис ја коштало 25 000 иладарки .. ама си ги врнала уште првите 2 години .... :je:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom