- Член од
- 17 март 2007
- Мислења
- 702
- Поени од реакции
- 26
Сини сливи? Супер! А сливова ракиjа правите ли?5 хектари сливи, и професионални аргати кој ке ги одржават.
10 000 евра не ти бегат... годишно .. чисти пари. сега за сега ние имаме 1 хектар
Сини сливи? Супер! А сливова ракиjа правите ли?5 хектари сливи, и професионални аргати кој ке ги одржават.
10 000 евра не ти бегат... годишно .. чисти пари. сега за сега ние имаме 1 хектар
Недев, ми текна на Сливенска перла...Добра ракика. И мускатова не е лоша.:star:Сини сливи? Супер! А сливова ракиjа правите ли?
Не, ја продаваме.Сини сливи? Супер! А сливова ракиjа правите ли?
Да, не е лоша, но е гроздова ;-) А аз предпочитам сливовата. Наj-добрата в БГ jа правjат в ТроjанНедев, ми текна на Сливенска перла...Добра ракика. И мускатова не е лоша.:star:
Тоа веке не е ракија, туку лек за душа и тело:pos2:.Да, не е лоша, но е гроздова ;-) А аз предпочитам сливовата. Наj-добрата в БГ jа правjат в Троjан
сори за офтопика... а ште видим кога ште опитам вашата "Тиквешка жолта"... все се каньа да си направjа екскурзиjа и все отлагам...
Шмики, 20 000 евра за Охрид не са ли малко?
Не да се малкууууууууууууууу Сакав да кажам дека тој бизнис вреди стварно.Шмики, 20 000 евра за Охрид не са ли малко?
За Куба моеш и со 500 евра да пројдеш. Ефтино е.Ајјјјјјј со 2000 евра одма отварам кладилница(мада мислам дека нема да иам доволно пари ама ке рокам на црно) или се селам у Охрид и преку лето ке издавам куќата и ке возам комбе како миниавтобус од тоа има пари. а па на крај краева ке си ке идам негде на Куба или Хаваи и ке ладам јајца као човек.
Дај сега одма 1000 евра па после ќе видиме...Ќе ја купам Кајгана и ќе ги ставам Let 3 и Небо666 за Администратори.
Ама за тоа ми треба 200000 евра минимум.
За таков бизнис треба да си кељав, билдер и да немаш страв од полиција.Lihva :pos2: