Me2
интериста
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 5.205
- Поени од реакции
- 2.199
Биди попрецизен, има многу џупци низ Скопјеод кај џупцине
Биди попрецизен, има многу џупци низ Скопјеод кај џупцине
Првите Адидас од кај ги зема и колку пари?
Брао. Неам видено нешто по грдо.Nike mizuno
Прегледај го приврзокот 44312
Инаку Mizuno и Asics се најдобрите патики за трчање, кај нас не се познати многу, ама во странство повекето спортисти ги користат овие два бренда за џогинг/трчање. Дека се грди, грди се, ама нема подобри. Баш ме изнасмеа Suarez 7 што пишал Nike Mizuno.Брао. Неам видено нешто по грдо.
Ни у темница не би трчал со нив.Инаку Mizuno и Asics се најдобрите патики за трчање, кај нас не се познати многу, ама во странство повекето спортисти ги користат овие два бренда за џогинг/трчање. Дека се грди, грди се, ама нема подобри. Баш ме изнасмеа Suarez 7 што пишал Nike Mizuno.
можеби те цитирам по 2-3 месеци ама баш ме интересира од каде може да ги порачам?Што мислите за овие, да ги нарачувам или не ? - ајде охрабрете ме
Словенија, 90 евра.Првите Адидас од кај ги зема и колку пари?
епа дека се грди затоа се 6600 денари.Брао. Неам видено нешто по грдо.
хехе брат, не оти знам како се викаат, ги купив во Словенија 110 евра ми се допадна, не оти знам како се викаат на гугл пишав најк, и во барањето ги видов патиките и пишуваше Nike Mizuno затоа така пишавИнаку Mizuno и Asics се најдобрите патики за трчање, кај нас не се познати многу, ама во странство повекето спортисти ги користат овие два бренда за џогинг/трчање. Дека се грди, грди се, ама нема подобри. Баш ме изнасмеа Suarez 7 што пишал Nike Mizuno.
дека ги немаш затоа така викаш, да видеш како се удобни.Ни у темница не би трчал со нив.
Повели http://www.amazon.com/gp/product/B005LVFGR0/ref=ox_sc_act_title_5 јас не се осмелив, ме предомислија овие од форумот со нивните изјави иако не требаше да ги слушамможеби те цитирам по 2-3 месеци ама баш ме интересира од каде може да ги порачам?