Какви патики носите?

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Брао. Неам видено нешто по грдо.
Инаку Mizuno и Asics се најдобрите патики за трчање, кај нас не се познати многу, ама во странство повекето спортисти ги користат овие два бренда за џогинг/трчање. Дека се грди, грди се, ама нема подобри. Баш ме изнасмеа Suarez 7 што пишал Nike Mizuno. :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Инаку Mizuno и Asics се најдобрите патики за трчање, кај нас не се познати многу, ама во странство повекето спортисти ги користат овие два бренда за џогинг/трчање. Дека се грди, грди се, ама нема подобри. Баш ме изнасмеа Suarez 7 што пишал Nike Mizuno. :)
Ни у темница не би трчал со нив.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
пред 2 месеци зедов Рибок,ѓоа некој нов модел 3000 МКД,па задоволен сум досега....

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Брао. Неам видено нешто по грдо.
епа дека се грди затоа се 6600 денари.
--- надополнето: 8 јуни 2012 во 07:52 ---
хехе брат, не оти знам како се викаат, ги купив во Словенија 110 евра ми се допадна, не оти знам како се викаат на гугл пишав најк, и во барањето ги видов патиките и пишуваше Nike Mizuno затоа така пишав ;)
Ни у темница не би трчал со нив.
дека ги немаш затоа така викаш, да видеш како се удобни.

П.С. си купив нови Најк патики :)
Слика:
nike air max shoes 2010 running 2 gen gray green.jpg
--- надополнето: 8 јуни 2012 во 07:54 ---

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.262

Kajgana Shop

На врв Bottom