Какви патики носите?

Член од
1 мај 2012
Мислења
153
Поени од реакции
74
Сакам да ве прашам а и воедно да ми помогнат.... Дали го има некаде во Скопје овој модел на старки

http://www.amazon.co.uk/Converse-Canvas-Trainers-Womens-available/dp/B007DXT0H6

Пошто не сум од Скопје секоја информација би била добродојдена. Ако случајно ги има да идам да ги купувам.

п.с. БТВ не ми го крадете моделот па да ги купите пред мене а да не ми кажете ништо, не сте фер :):)

Фала однапред!!

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Сакам да ве прашам а и воедно да ми помогнат.... Дали го има некаде во Скопје овој модел на старки

http://www.amazon.co.uk/Converse-Canvas-Trainers-Womens-available/dp/B007DXT0H6

Пошто не сум од Скопје секоја информација би била добродојдена. Ако случајно ги има да идам да ги купувам.

п.с. БТВ не ми го крадете моделот па да ги купите пред мене а да не ми кажете ништо, не сте фер :):)

Фала однапред!!
Баш таков модел со лепенки горе нема, имаш најобични старки 3000 ки

Член од
1 мај 2012
Мислења
153
Поени од реакции
74
Баш таков модел со лепенки горе нема, имаш најобични старки 3000 ки
Ми го скрши филмот!!! :( :( :(

Во Струмица имаше вакви ама цели бели, веќе ги нема :( Незнам како е можно во Скопје да нема ваков модел a во Ср. да има?. Тоа ми е чудно!:confused:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.879
Поени од реакции
6.936
Пичка му матерна, сакам Адидас, приврзан сум за нив, ама кога нема убави модели кај нас, НЕМА! Да ти ебам државата скапана, појди сегде во сите продавници кај што има адидас, истите модели, а отвои на нет стотици ги има. Некои тврди, цврсти,груби, ич не ми се допаѓаат. Тие шо се поубајте, 7-8000 денари :eek:. Па гледам со некојси натпис NEO и знак за адидас кој мислам дека е сомнителен, крукче со три линии во него??!?!?Што ли ни носат трговциве кај нас??? Ми дојде преку тасета, зедов Sergio Tachinni, ваљда не грешив многу. Ниски, меки, убави, лесни патики, баш какви што барав. Ама не можам да најдам слика од нив на нет да ви ги покажам.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.003
Поени од реакции
5.648
Пичка му матерна, сакам Адидас, приврзан сум за нив, ама кога нема убави модели кај нас, НЕМА! Да ти ебам државата скапана, појди сегде во сите продавници кај што има адидас, истите модели, а отвои на нет стотици ги има. Некои тврди, цврсти,груби, ич не ми се допаѓаат. Тие шо се поубајте, 7-8000 денари :eek:. Па гледам со некојси натпис NEO и знак за адидас кој мислам дека е сомнителен, крукче со три линии во него??!?!?Што ли ни носат трговциве кај нас??? Ми дојде преку тасета, зедов Sergio Tachinni, ваљда не грешив многу. Ниски, меки, убави, лесни патики, баш какви што барав. Ама не можам да најдам слика од нив на нет да ви ги покажам.
И јас мислев така за Адидас Нео, ама проверив на нет, имале таква линија од Адидас... И уште нешто, нема оригинали во Македонија.

Член од
16 април 2012
Мислења
333
Поени од реакции
217
Некој да не бил периодов до Timberland чизмите што цена се?

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
во моментов имам:

и вакви за на баскет

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Член од
18 јуни 2012
Мислења
102
Поени од реакции
224
Air Max-от ми се најголема љубов,ги чувам ко очите :love:

Без зеленото.

Имам и старки Converse ама ги имам облечено максимум 4-5 пати,а ги имам веќе цела година :unsure:
Кај ми се неудобни,па и циклaма боја сум земала :facepalm:

Имав и вакви,т.е сеуште ги имам ама стари се колку мене :D
Битно ги утепав од носење :)

Член од
10 септември 2011
Мислења
133
Поени од реакции
73

Најдобри ! Само кај нас нема ич избор постојано веќе 3год истите модели.

Kajgana Shop

На врв Bottom