- Член од
- 5 декември 2010
- Мислења
- 700
- Поени од реакции
- 157
Од кај ги зема и колку Имаше други бои?и повторно Nike Capri баш како на сликава
Од кај ги зема и колку Имаше други бои?и повторно Nike Capri баш како на сликава
исти вакви само со сиво знакче и таа линијата што е, во декември ги земав 3690 во гтц Спорт М. така да провери си тамуОд кај ги зема и колку Имаше други бои?
^Вакви имам, година дена ги носам, фала богу да не ги заречам супер се. 4100 ги купив тогаш.
Пограј овие имам и каппа едни, нив ги купив од салана Борис Трајкоски, мислев дека се оргинал(можеби се), ама ме разочараа ептем.
Исто имам и едни аир мах ама фалш се, ги носев на тенис и ми се скинаја малце кај прситите напред.
Сега размислувам дали да се подновам со овие:
Сличен моден со овие што ги имам, ама барем ќе знам дека ќе ги носам. Бев во Најк и само овие ме бендисаја. 4600 се.
Малце по кул ми беа аир мах едни сиви, 10 и нешто беа, не давам толку многу за патики, нит пак сум во состојба. Друго ништо немаше асолно шо ме бендиса. Адидас исто ништо не бендисав. Не знам уште се двумам.Како првите исти имам и јас еве 1 година коска се,иначе чисто како сугестија овие 2те не се нешто посебни може нешто по кул да најдеш по најк.
Не си играј беШто мислите за овие, да ги нарачувам или не ? - ајде охрабрете ме
Озбилен си?Што мислите за овие, да ги нарачувам или не ? - ајде охрабрете ме