- Член од
- 28 април 2009
- Мислења
- 750
- Поени од реакции
- 507
Исти
Исти
Колку ги зема?
3800 мислам на попуст, ги има и црно црвена варијантаКолку ги зема?
Хау мач?
adidas на попуст имаш цело време во outlet-от во салата Борис Трајковски, во подрумот. Во продавниците во ГТЦ ретко гледам попуст.Хау мач?
--- надополнето: Aug 26, 2011 9:05 PM ---
Може ли некој да ми каже кога има попусти обично во Адидас, првпат планирам да земам оргинал патики од Адидас па да начекам на попуст..
Како сте задоволни од Адидас патики, има ли шанси доколку се одржуваат да тераат 2 год..?
Фала за исцрпниот одговор, но не сум од СК, заборавив и тоа да спомнам, како и да е верувам дека се квалитетни а не некоја имитација.adidas на попуст имаш цело време во outlet-от во салата Борис Трајковски, во подрумот. Во продавниците во ГТЦ ретко гледам попуст.
За траење, досега 2 пати имам носено adidas.Првиот пат во основно adidas Torsion (од оние што ги носеше цело Скопје во 90тите, моите беа белата верзија) и тогаш активно се бавев со спорт и истераа 2 години комотно, после ги носев само на физичко.
Сега имам едни ниски патики од превртена кожа ама бидејќи ретко ги носам, има да издржат и многу повеќе од две години.
Гледав во еден проспект дома во Адидас во Рамстор имало 30% попуст на патики ама немам отидено одамна натака да видам како се движат ценитеФала за исцрпниот одговор, но не сум од СК, заборавив и тоа да спомнам, како и да е верувам дека се квалитетни а не некоја имитација.