Какви патики носите?

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Air Max дефинитивно најудобната патика за одење.

A

Auditore

Гостин
Од пред 1 саат :D
Хау мач?
--- надополнето: Aug 26, 2011 9:05 PM ---
Може ли некој да ми каже кога има попусти обично во Адидас, првпат планирам да земам оргинал патики од Адидас па да начекам на попуст..
Како сте задоволни од Адидас патики, има ли шанси доколку се одржуваат да тераат 2 год..?

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.950
Хау мач?
--- надополнето: Aug 26, 2011 9:05 PM ---
Може ли некој да ми каже кога има попусти обично во Адидас, првпат планирам да земам оргинал патики од Адидас па да начекам на попуст..
Како сте задоволни од Адидас патики, има ли шанси доколку се одржуваат да тераат 2 год..?
adidas на попуст имаш цело време во outlet-от во салата Борис Трајковски, во подрумот. Во продавниците во ГТЦ ретко гледам попуст.
За траење, досега 2 пати имам носено adidas.Првиот пат во основно adidas Torsion (од оние што ги носеше цело Скопје во 90тите, моите беа белата верзија) и тогаш активно се бавев со спорт и истераа 2 години комотно, после ги носев само на физичко.
Сега имам едни ниски патики од превртена кожа ама бидејќи ретко ги носам, има да издржат и многу повеќе од две години.

A

Auditore

Гостин
adidas на попуст имаш цело време во outlet-от во салата Борис Трајковски, во подрумот. Во продавниците во ГТЦ ретко гледам попуст.
За траење, досега 2 пати имам носено adidas.Првиот пат во основно adidas Torsion (од оние што ги носеше цело Скопје во 90тите, моите беа белата верзија) и тогаш активно се бавев со спорт и истераа 2 години комотно, после ги носев само на физичко.
Сега имам едни ниски патики од превртена кожа ама бидејќи ретко ги носам, има да издржат и многу повеќе од две години.
Фала за исцрпниот одговор, но не сум од СК, заборавив и тоа да спомнам, како и да е верувам дека се квалитетни а не некоја имитација.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Фала за исцрпниот одговор, но не сум од СК, заборавив и тоа да спомнам, како и да е верувам дека се квалитетни а не некоја имитација.
Гледав во еден проспект дома во Адидас во Рамстор имало 30% попуст на патики ама немам отидено одамна натака да видам како се движат цените :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.950
Патиките се adidas а не abibas, adiddas и слично. И тоа што не си од Скопје не значи дека не треба да знаеш кај е салата Борис Трајковски. Е кога ќе ја најдеш, потоа е лесно :)

Kajgana Shop

На врв Bottom