каде ги има овие пријателе и шо пари се
За искачање ..
каде ги има овие пријателе и шо пари се
За искачање ..
Oд центар ги земав, од ГТЦ, од спорт Ем ми се чини .. цена, 2-3 илјади така нешо, не се сеќавам ...каде ги има овие пријателе и шо пари се
Јас сум задоволен од патикиве да ти кажам. Душата им ја вадам,цело време сум во патики и во движење и башка тоа сум прилично тежок и мака немаат... А и ефтино ги земав...мх мх, и јас исти..
Другар на оргинал патика ти е иста цената секаде скоро. Мала е разликата помегу дуќаните...каде во Скопје има најефтини адидас и најк и каде се наоѓа таа продавница некаде Борис Трајковски имам слушнато дека имало аутлети за ниски цени?
Две продавници се во Борис Трајковски салата, последно кога бев патиките беа 2000+ денари.каде во Скопје има најефтини адидас и најк и каде се наоѓа таа продавница некаде Борис Трајковски имам слушнато дека имало аутлети за ниски цени?
Епа ефтина патика ми е од 2500 до 4500 ден. така да се надевам дека ќе пронајдам.Две продавници се во Борис Трајковски салата, последно кога бев патиките беа 2000+ денари.
А ефтина патика зависи што е за тебе
Во Кочани е оган и пламен :O се надевам дека сепак во Скопје е поефтино.Другар на оргинал патика ти е иста цената секаде скоро. Мала е разликата помегу дуќаните...
Ќе најдеш и во Спорт М и во Најк и во Борис за тие париЕпа ефтина патика ми е од 2500 до 4500 ден. така да се надевам дека ќе пронајдам.
еве се надевам ќе се снајдешА каде се наоѓа Борис?