Какви патики носите?

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.412
Поени од реакции
16.681
Иам вакви:

Сега ме фати некоја желба пак да купувам, така да ако начекам нешо на попусти обавезно си зеам уш еден пар. Или ако ми поклони некој :D

Член од
31 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
38
мх мх, и јас исти.. (y)
Јас сум задоволен од патикиве да ти кажам. Душата им ја вадам,цело време сум во патики и во движење и башка тоа сум прилично тежок и мака немаат... :D А и ефтино ги земав... :)

Член од
19 декември 2010
Мислења
523
Поени од реакции
23
каде во Скопје има најефтини адидас и најк и каде се наоѓа таа продавница некаде Борис Трајковски имам слушнато дека имало аутлети за ниски цени?

Член од
31 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
38
каде во Скопје има најефтини адидас и најк и каде се наоѓа таа продавница некаде Борис Трајковски имам слушнато дека имало аутлети за ниски цени?
Другар на оргинал патика ти е иста цената секаде скоро. Мала е разликата помегу дуќаните... :)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Две продавници се во Борис Трајковски салата, последно кога бев патиките беа 2000+ денари.

А ефтина патика зависи што е за тебе :)

Член од
19 декември 2010
Мислења
523
Поени од реакции
23
Две продавници се во Борис Трајковски салата, последно кога бев патиките беа 2000+ денари.

А ефтина патика зависи што е за тебе :)
Епа ефтина патика ми е од 2500 до 4500 ден. така да се надевам дека ќе пронајдам.
Другар на оргинал патика ти е иста цената секаде скоро. Мала е разликата помегу дуќаните... :)
Во Кочани е оган и пламен :O се надевам дека сепак во Скопје е поефтино.

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Дали некој знае кајима низ Мк вакви Адидас патики, и шо пари се??? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom