Какви патики носите?

П

Пепси_

Гостин
Веќе 8 месеци ме служат овие :)

Одлично си ј авршат работата, не ми се искинаа никаде. Језда ги штедам ја, али тоа ништо не значи.

Сакам да си земам Ванс chukka, им се спремам од пролетта -.-

Кај нас ги немаше во јуни бев последен пат у madness. Ако некој ги видел, одма пп !

А пред малку другарка ми прати стар модел, шо си ги купила од кај нас, за 3.100.

Ми фатија окце овие. Додуше ја сакав љиљакови, ама и црни не се на одмет...
овие црните се по добри и со повеќе работи можеш да ги комбинираш (од облека де) др мн бодат во очи :)

I

indigo child

Гостин
овие црните се по добри и со повеќе работи можеш да ги комбинираш (од облека де) др мн бодат во очи :)
Веќе имам едни црни вански летни и не се носени нешто ау, доста нови ми се ( :
Плус почнав нешто колоритно да се облакам од кога ги купив адидасот, па и лилјаковиве многу добро ќе ми се вклопат во аутфит...
Уште да ги купам...
Туку еве неколку предлози за машка патика, јас обожавам машки со добра патика ( :

Emerica Mob skate

Fallen Coronado skate

Adidas Plimsole2

Имаше едни најки, пред некој ден ги видов на нет, ама не ми текнува како се викаше моделот -.-
Моделиве ги има сите до еден на e-bay.

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Туку еве неколку предлози за машка патика, јас обожавам машки со добра патика ( :

Emerica Mob skate

Моделиве ги има сите до еден на e-bay.
Абе ги има ама никој не испорачува до Македонија,инаку овие ги бендисав :)

С

сашенко

Гостин

Многу сличен модел на овие.Кога ја видов сликава на нет помислив дека се истите дека исти бои и се е исто ама одоздола не се црвени само.Кога погледнав поубаво видов дека и моделот не е баш ист.Се мислев помеѓу црни и ваквите ама до сега носев црна патика и решив да сменам малце.

С

Спенсер

Гостин
Ептен слични,речиси исти :) Ист е моделот,само долната бела линија кај ммене е различна малце...

С

сашенко

Гостин
A што е битно кој какви патики носи?
Може ке видам нешо шо ми се свиѓа и ке си добијам информации каде можам да ги најдам.На жените можда им е задоволство да идат у шопинг по цел ден ама јас сакам да знам каде точно идам и шо барам.Идам ги зимам и толку јбг.

Член од
30 август 2011
Мислења
87
Поени од реакции
41
Моментално си ги мењам овие 3 пара на патики :

Converse Weapon многу добра и многу квалитетна, и удобна висока патика. Веќе 1 година ги носам и гајле си немаат, ко нови се.

Adidas G20655 Исто така многу добра патика, како со квалитет, така и со цена.

Nike FlyClave Ltr. Типично летно патиче, лесно и удобно за носење, штета што кожата е премногу осетлива па избегнувам секојдневно носење.

А за патики што би сакал во иднина да ги имам, да не пренатрупувам сега со слики, бидејќи ми се допаѓаат премногу од моделите на DC, а и секако, би сакал да зеам Nike Air Max ... нели, треба Београдска шема да се врати знаш оно братеееее :) Шала на страна, ДА за Air Max, но класични (црно-бели) или така некој поедноставни, а не како овие што најчесто ги гледам низ град со сите можни бои на нив.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Исти ваков дизајн и бои, само пониски...

и класика бели...

менување у зависност од приготада... :ROFLMAO:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Слушнал ли некој за патика UnderArmor? Дали знаете дали се продаваат во Македонија негде?

Kajgana Shop

На врв Bottom