Какви деца сакате да имате?

Street dog

Dogs need no condoms
Член од
8 октомври 2008
Мислења
41
Поени од реакции
1
I MOZE VO KOMUNALNO PRETPRIJATIJE DA RABOTAT DA GI CISTAT PARKOVITE

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Женски,близначки,паметни,здрави(и убај на мајка им :wink:)

Член од
21 октомври 2008
Мислења
178
Поени од реакции
3
sakam da imam zena crnkinja so latino primesi od Kolumbija sto ke im bide zena na moite dve maski deca:tv: ...iskrano sakam da imam bliznacinja

Член од
14 октомври 2008
Мислења
25
Поени од реакции
0
Дефинитивно за почеток близнаци(без разлика машки или зенски) едно да го тепа мажот ми а едно мене, а потоа усте едно женско.
Децата никогаш не се многу.

E_L_E_N_A

Битола,мој роден крај
Член од
27 декември 2007
Мислења
479
Поени од реакции
16
Не ми е битно дали ќе биди машко или женско,секако ќе си го сакам,пошто ќе биди мое.А за то дека кај мажите се поомилени машките деца и дека се малку порадосни кога ќе им се роди син отколку кога ќе им се роди ќерка мислам дека е апсолутно точно.

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
Можи фудбалски тим со резерви :pos2::pos2:

Член од
26 октомври 2008
Мислења
17
Поени од реакции
0
Site luge se so razlicni razmisluvanja.Nekoi sakaat zenski za da im pravat frizuri ,da im stavvat snolicki so eden zbor da gi ukrasuvaat.Drugi pak sakaat da imaat maski za da ima KOJ da gi nasledi(sto ne e pravilno),bidejki pod nase podnebje da imas SIN eeej znaes toa sto zanaci,vistinski potomok.Dali vie se soglasuvate so toa deka maskite deca ,vo nasi uslovi , se po posakuvani od tatkovcite otkolku zenskite.Ama ako e zensko neka e zivo i zdravo(nivni najcest komentar).:toe: :tapp: :nenene: (ne nema da e zensko ja sum majstor praam samo maski deca ):pos2:
Eпа женското ли ќе го наследи таткото ?!:pos2::pos2:

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
2 женски и 1 машко. Паметни да се и убај, све да имет и мозок и убавина:pipi:

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Сакам 2 машки и 2 женски :) 2 што ќе се биолошки мои и 2 ќе посвојам ако сум во можност :pipi:

Член од
12 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
30
Сакам 3 женскии убавкии слатки да ги дотерувам :)
А јас 3 машки еве по можност,паметни,убави и темпераментно злобни како мајка им :pipi:,не за друго туку твоите да им ги наредеме на моите:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
А јас 3 машки еве по можност,паметни,убави и темпераментно злобни како мајка им :pipi:,не за друго туку твоите да им ги наредеме на моите:vozbud::vozbud::vozbud:
Хахаха немај мака ќе му ги наредиме само да биде работата и јас така планирав:vozbud::icon_lol: :) :je::je::je::je::je::je:

Kajgana Shop

На врв Bottom