Какви деца сакате да имате?

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Било какви само живи и здрави да са.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
какви ќе даде господ најважно ми е да бидат живи и здрави сакам 2 машки па сеа:wink:

Член од
21 септември 2008
Мислења
166
Поени од реакции
7
pred se zivi i zdravi pa posle kako dade gospod a inace b sakal maski 3 .

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Сеедно на кого ќе личат, ама во паметот на мене ако се паднат... Обрав бостанот. :icon_conf
Види бе идиот... :icon_lol:

Три, сеедно машки/женски. Океј, лажам, не е сеедно. Неќу толку мажи по дома, али секако нема да ги исшутирам, и да се. А ако се, 4 саам. Девојче, плиз плиз плиз плиз плиз. :icon_lol:

И све на мене во памет, све! :lut: :icon_lol:

sweet girl***

I wish that...
Член од
4 октомври 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
najbitno od se e da se zivi i zdravi a duri potoa da mislime za toa kakvi sakame da bidat... no sepak sto i da imam kje go sakam najmnooogu na svet.Bi sakala edno masko i dve zenski:P

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Садо-мазо хаце разгалени, да не идат кај други у скут, да го тепаат татко им и другите деца за играчка и да зборат на онаков лигав бебешки јазик со глтање букви. Зен.:pipi:

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
46 hromozomski, adaptivni, so dominantni nasledni osobini i po moznost so pozitiven Rh faktor.

К

*Каталонец*

Гостин
Најпрвин да бидат живи и здрави,паметни,убави на татко :):)

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Здраво,паметно и да си има свое јас и да не биди во лоши друштва

Street dog

Dogs need no condoms
Член од
8 октомври 2008
Мислења
41
Поени од реакции
1
sto ke svirat piano i ke cuvaat macki doma......sto eden period od zivotot ke ziveat vo srceto na Afrika .....i ke se potrudat za da bidat humani vo svetot vo koj sto ke ziveeat....nema da go podelat svetot na relija i na bogati i siromasni ... i pred se da imaat prijateli ,drugari od sekade kaj sto e mozno...................pozdrav od ,,return of the street dog'':wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom