Какви деца сакате да имате?

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Само да не бидат како мене. Кој ќе се расправа после со нив

Untak

Simply complicated...
Член од
16 јануари 2008
Мислења
441
Поени од реакции
68
Па да имаше сестра, може и неа ќе беа пренесени тие гени.
Тоа не можеш да знаеш се додека не направиш близнаци, а и тука има уште едно прашање: дали во лозата на женската има ген за близнаци.
Нема во лозата на женските од мојата фамилија, а на женската незнам :)

Untak

Simply complicated...
Член од
16 јануари 2008
Мислења
441
Поени од реакции
68
Гените за близнаци се пренесуваат од второ колено (пример: Ако дедо ти бил близнак, тогаш ти можеш да имаш близнаци)

Ако се пренесува преку таткото, значи цел свет ќе се близнаци :smir:
Па да де, татко ми неможе да има близнаци, ама затоа јас можам да имам :vozbud: така јас знам дека функционира второ колено :baeh:

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Едно сакам,не е важно дали е машко или женско,ако се погоди на мене доста ми е.Ако има среќа среќникот што ќе го земам да се погодат на него,може еве две,ама у краен случај да се погодат на него,или барем првото да не е на мене,што е мнооогу многу тешко :devil3:

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
да се здрави и живи. Иначе сакам да имам 2 женски близначки и едно момче :smir:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Сакам да имам 2 деца, машко и женско.
За женското знам и име.. или Фросина или Тамара. А машкото не знам, мајката ќе одлучи :)

Спирка

Чорбаџиска Кучка
Член од
1 октомври 2008
Мислења
394
Поени од реакции
14
Дефинитивно да бидат на таткото, кој по можност би бил смирен и хармоничен човек, оти јас сум си малку по дива. Ако децата се метнат на мене....си го жалам мажот кој и да е однапред - команди ќе фрчат на сите страни. Или што би рекла баба ми - Убаво на мама, паметно на тато да биде.:)

Член од
28 септември 2008
Мислења
163
Поени од реакции
4
Mene mi e sudeno bliznaci definitifno...vlecham vrski za bliznaci od site strani :D:D
sakam dve mashki...ili dve devojchinja ne znam se isto mi e :)

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Сакам да имам 2 или 3... момче и девојка...

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Па... сакам да иам 3 то дефинтиво, од кои, едното женско (и то првото), а др 2 сакам да се машки мн мн мн бесни близначиња, како ќе ги издржам незнам ама знам дек сакам да се бесни :pipi:

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
дедо ми е близнак така да има шанси да имам близнаци...сакам да се две машки близнаци уште едно машко и две девојчиња...и онака да урлаат низ дома да ме нервираат да скокаат по кревети да се семат и така:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom