Какви деца сакате да имате?

R

Razorblade Kiss

Гостин
2 машки и едно девојче.
Девојчето ќе биде најпаметно разгалено тврдоглаво шармантно бунтовниче:)
Синовите ценети и образовани граѓани,прекрасни момци со харизма и карактер :)
Абе се имам решено уште од сега,од мене не се очекува ништо помалку,само да знаат каква мајка ќе имаат...:):)
:pos:
А има едно 90% шанса дека ќе имам близнаци бидејќи така иде по гени,колена дрн дрн. Ако бидат близнаци сакам машко и женско да бидат. Смотано ми е две машки/женски.И да бидат така,сигурно дека нема да ги облекувам да си бидат огледало едно на друго. Безвеза.

Ете само толку јас. :pipi::)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Не знам какви ќе иам нормално, али знам дека ако иам ќерка/и само дебели барбики ќе им купувам, зашо не знаат какви чоколада и скара пропуштаат, ако сакаат да бидат костури.

P

Polaroid vanity

Гостин
Аман битно ли е какви ќе бидат? Да се родат живи и здрави во убави услови,со солиден ред у тек на бременост,од идеална мајка која грижливо и весело го прифаќа "туѓото" тело у неа. Неблагодарно е да причам дали вакви или онакви..како којзнае каков избор да иаме па навали народе. Доминирање на желбата за еден пол над друг може плодот прилично многу да ја почувствува и негативно да се одрази доколку тоа не е посакуваното,макар сега изгледало небитно.
Најсветата работа на светот сепак е,постојат девојки и жени кои за жал не можат да ја почувствуваат па прашајте ги нив дали сакаат машко или женско.
А за бројот не знам,какви се можностите,на крај краева не зависи се од нас.

cacikr

K@ŧ€ň©€ŧǾ
Член од
4 јануари 2008
Мислења
452
Поени од реакции
8
Како прво и најважно да се здрави и живи,а после по можност да имам 2 женски и 1 машко:smir:

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Не е битно какви ќе се дали машки или женски. Битно е да се живи и здрави! :smir:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
убај :):):), здрави , живи па за останатото ќе се погрижам јас :helou:

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Сакам да се среќни здрави и живи и убав да им е животот и лесен, а јас ќе се погрижам тоа стварно да е така... (за убави убави ќе бидат нели ја сум им татко х))

buba18

God is a DJ
Член од
8 јануари 2009
Мислења
358
Поени од реакции
10
edno masko pa posle devojce.dosta se dve:icon_bigg:icon_cool

D

Daftie

Гостин
Јас сакам шарени.
Едното да биде светло зелено, ама не дреч, со црвено и тиркизно, а другото бордо со кафено и црно! А може и едно виножито, не е на одмет.

Ајанта

Македонка
Член од
21 декември 2008
Мислења
580
Поени од реакции
37
Здрави, паметни и воспитани во насока дека секогаш ќе бидат мои(е) деца, но треба и мора да станат СВОИ луѓе!

Kajgana Shop

На врв Bottom